pissed26
Üye
sanmıyorum kardeşim içine hangi boyutta gömerse öyle kalıyo diye biliyorumPeki bizim kendi çabalarımızla büyütme ihtimalimiz yok mu?
notlarımı dikkatli okursan uyumluluk modunu sadece win7 için anlattım... senin yapmana gerek yoktur..
- - - Eklendi - - -
YENİ FONTUMUZLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ekranda ne yazıyor local modemi?Waiting for the phone to boot...
Searching for phone...
Phone rebooted but not in flash mode...
- - - Eklendi - - -
bembeyaz ekran var
- - - Eklendi - - -
12 13 dakikadır beyaz ekranda bekliyorum
- - - Eklendi - - -
hiç bir değişim yok
- - - Eklendi - - -
jaf da yazanda bu Stage 2 starting..................PUBKEYS already sent...PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
...........Phone prepared OK!
Waiting for the phone to boot...
Searching for phone...
Phone rebooted but not in flash mode...
- - - Eklendi - - -
bişeyler yapıyım mı
- - - Eklendi - - -
beyaz ekranda hala normal mi şimdi bu
- - - Eklendi - - -
açılmıyo bu hala
- - - Eklendi - - -
yarım saattir beyaz ekranda
Hakan kardeşim symbian teması var ya simsiyah olan onu biraz saydamlaştırman mümkün mü acaba duvar kagıdı koyuyoruz altında simsiyah kalıyor menü seçenekleri ondan , güzel tema hoşuma gidiyor
arkadaşlar iyi hoşta nasıl modifiye edeceğiz söyleyen yok?
güncellemede yazı fontu değiştirildi...kardeşim yazı fontu çok küçük özellikle tarayıcıdaki yazıları okumaya çalışırken kör olacam orjinal font büyüklüğünde düzenleyip tekrar koyman mümkünmü acaba
İlk önce paylaşım için teşekkürler fakat anlatım çok kötü bunu söylemeden edemeyeceğim.
Ayrıca en son beyaz ekran yanık kaldı, "local mode nokia" yazıyor. öyle kaldı. Ne yapmam gerekiyor?
merahabalar kardeş... güncellemeyi bekle yazı fontunu değiştirdim
Merhaba kardeşim.
Açma tuşuna uzun bastım açıldı ve olmuş.
Fakat mesela mesaj yazarken yazı fontu çok küçük geldi bana. Bunun bir çözümü var mıdır acaba?
paylaştım yeni yazı fontunu önceki yorumlara bak kardeşimEvet dostum çok haklısın. İnşallah font işine de bir çare bulunur çünkü cidden çok küçükmüş.
ben font küçüklüğünden dolayı tekrar orjinal yazılıma döndüm çok mesaj çeken biri değilim ama interneti hemen hemen kapatmam ve tarayıcıya bakarken artık gözlerim gitmeye başlamıştıboyutu büyütüp tekrar sunabilirse yüklerim gerçekten güzel olmuş hakkını vermiş adam
kardeşim font çok güzel güncelleme için sabırsızlanıyorum kolay gelsin
hocam navibarı ortalı yapsan yeni sürümde, tema efektini birkaç gün önce açmak geldi aklımaçok güzel eline sağlık öyle büyük sorunları yok ama navibar ortalı olsa süper olur şimdiden başarılar
hocam kablosuz ağların şifreli olup olmadığını göremiyoruz. titreşimle alakalı dengesizlikler var yeniden başlatmak gerekiyor.
paylaştığım mod paketimdekini kullan kesinlikle olucaktır...Hacı bugün şu tuş kilidiyle baya bi uğraştım bi türlü yapamadım. Sürgülü tuş kilidi modlarını deniyorum ya tuş kilidi devre dışı kalıyor yada hiçbişey olmuyor. Sanırım mevcut kilitle çakışıyorlar mı ne. AnlamadımNasıl yapacağımı anlatırsan sevinirim
hele şükür sonunda oldu. sağ olasın hacıpaylaştığım mod paketimdekini kullan kesinlikle olucaktır...
hele şükür sonunda oldu. sağ olasın hacı
garantiden çıkar kardeşim ancak orjinal yazılımı geri yüklediğinde bi sorun olmazbunu yüklediğimiz zaman telefon garantiden çıkıyormu? weya daha sonradan eski sürümünü yükleme şansımız warmı?
Evet orjinale geri döndüm ses gerçekten çok farkediyor kulaklıktan.
hakan bu cfw yi hangi programla dzenliyoduk adını unuttum pc den silinmiş) teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?