5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

catlax66

Üye
sürüm çok güzel ama simkart menüsü kayıp .d türkcell menüsünü kullananiyorum sis olarak verilse hiçte kötü olmaz çok başarılı tebrik ederim. Bi sıkıntı daha var t9 dil dosyası ekleyemiyorum hata veriyo

Konu Sahibi
sim kart menüsü ile Türkcell menü aynı şey zaten... nfe ile dil eklemelisin

efsanexx

Üye
video kaydetme kalitesi artırıldı derken , telefonun orjinal halinden mi artırıldı , yoksa orjinal haline mi yaklaştı. nokia X6 için orjinal kamerası 5mp. daha mı iyi daha mı kötü? teşekkürler..

- - - Eklendi - - -

bu widgetleri nasıl yükleyeceğiz.. ?

ON9

Üye

gardaşım son kısmı daha kolayca anlatsan son kısma kadar yaptım yalnız şu flash işinden sonrasını çözemedim.

catlax66

Üye
sim kart menüsü ile Türkcell menü aynı şey zaten... nfe ile dil eklemelisin

aynı şey olduğunu biliyorum mudur daha net anlaşılsin diye söyledim. Imkânım olsa çekip alacamda ımkânım yok rica etsem çekip uploadlar misin

agun35

Üye
Kardeş ince hoşuma gtmiyor denedim sagol koyu olan yazı koyu olsun düz olan düz olsun bu yazı stili koyuyuda aynı inceyide aynı gösteriyor

Yazıyı Hakan kareşim düzenledi malesef dediğin gibi olmuş neden oldu düzeltilebilirmi Hakan kardeşim bilgilendirirse iyi olur

eldum

Üye
teşekkürler ama indirilen dosyada 3x4 ve 4x4 klesörü var ama 4x4 klasöründen 4x4 çıkmamaktadır.yanlışlık sizdemi bendemi 2 side 3x4 çıkıyor.bi yardımcı olabilirmisiniz.

Tepkiler: dj.on9

dj.on9

Üye

hepsini yaptım kardesım ekranda v60.0.003 altında local mode ve en altta da nokia yazısı yatay ekranda cıktı program tamamlandı galıba telefon ne zaman acılacak ekrandakı yazılar ınsallah ıyıye işarettir.

kardes ben x6 da deniyorum soylediklerini ama. jaf ta benim rm-559 dosyası gozukmuyor ne yapmalıyım?? phoenix/product kısmına attım rm dosyasını ama yine gozukmuyo

Konu Sahibi
gardaşım son kısmı daha kolayca anlatsan son kısma kadar yaptım yalnız şu flash işinden sonrasını çözemedim.

tam olarak nerde kaldın

- - - Eklendi - - -

olabileceği kadar iyi oldu orjinalinden dahada iyi deneyip farkı görmen lazım. Tlfna usb yolu ile at daha sonra tek tek kur

- - - Eklendi - - -

aynı şey olduğunu biliyorum mudur daha net anlaşılsin diye söyledim. Imkânım olsa çekip alacamda ımkânım yok rica etsem çekip uploadlar misin

sim memü zaten var neyi çekip alıcam anlamadım ki seni

- - - Eklendi - - -

Yazıyı Hakan kareşim düzenledi malesef dediğin gibi olmuş neden oldu düzeltilebilirmi Hakan kardeşim bilgilendirirse iyi olur

fontta kalın yerler incemi olmuş onumu diyosunuz.

- - - Eklendi - - -

teşekkürler ama indirilen dosyada 3x4 ve 4x4 klesörü var ama 4x4 klasöründen 4x4 çıkmamaktadır.yanlışlık sizdemi bendemi 2 side 3x4 çıkıyor.bi yardımcı olabilirmisiniz.

tek rofs2 olan 4x4dür kardeşim

- - - Eklendi - - -

usb yi çıkart bataryayı çıkart tak tlfnu aç tamamdır

- - - Eklendi - - -

kardes ben x6 da deniyorum soylediklerini ama. jaf ta benim rm-559 dosyası gozukmuyor ne yapmalıyım?? phoenix/product kısmına attım rm dosyasını ama yine gozukmuyo

pc ye geçince bi dosya atıcam sana görücektir

- - - Eklendi - - -

Hakan bize font yapcakta zamanı yok galiba

bana ortak font yollayın yapayım yoksa herkese tek tek font düzenlesem işin içinden çıkamam

v52.007 sürümüne uyar mı bu

efsanexx

Üye
kardeş o x6 için olan rm-559'u görmesi için olan dosyayı banada atıverir misin

efsanexx

Üye
flasha basıp usb bağlayıp 1 kez power tuşuna bastığımda " Can't detect flashing server! hatası veriyor " yardım eder misin kardeşim acil.. ?

hocam yardım edecek kimse yok mu??? x6 da deniyorum jaf ta benim rm-559 dosyası gozukmuyor ne yapmalıyım?? phoenix/product kısmına attım rm dosyasını ama yine gozukmuyo.

Konu Sahibi
flasha basıp usb bağlayıp 1 kez power tuşuna bastığımda " Can't detect flashing server! hatası veriyor " yardım eder misin kardeşim acil.. ?
anlattığım adımları tek tek yap bi yerde eksiklik yapmışsındır ondan alıyorsun hatayı

- - - Eklendi - - -

hocam yardım edecek kimse yok mu??? x6 da deniyorum jaf ta benim rm-559 dosyası gozukmuyor ne yapmalıyım?? phoenix/product kısmına attım rm dosyasını ama yine gozukmuyo.
ana başlıkta jaf ını paylaştım onu jaf ın içine at görücektir...

- - - Eklendi - - -

efsanexx

Üye
İşlem tamamdır yükledim. gayet başarılı olmuş ve çok güzel. emeğinize sağlık teşekkürler..
Nokia suite tarafından sunulun güncelleştirmeleri yüklesem sorun olur mu ?