5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Konu Sahibi
kardşim bu cfw nin dörtlü menüsü yok mu

var tlfnuna göre indir 3x4 ve 4x4 aynı klasörde

- - - Eklendi - - -

Rica ederim

- - - Eklendi - - -

Sayfa 454 de düzenlenmiş halini fonts(2)rar olarak paylaştım(orijinaline göre biraz ince olmuş ama okunaklı)hakana tekrar teşekkürler.

rica ederim

- - - Eklendi - - -

c5le uyumlu değildir kimi widgetler ondan eklenmiyordur. Bende olan widgetleri paylaşıcam sizinle. Teşekkürler güle güle kullan

Rica ederim

- - - Eklendi - - -

Sayfa 454 de düzenlenmiş halini fonts(2)rar olarak paylaştım(orijinaline göre biraz ince olmuş ama okunaklı)hakana tekrar teşekkürler.

Kardeş ince hoşuma gtmiyor denedim sagol koyu olan yazı koyu olsun düz olan düz olsun bu yazı stili koyuyuda aynı inceyide aynı gösteriyor

hakan kardeş, şu youtube'den video izleyememe sorununu bende yaşıyorum. önceden browserda flash üzerinden izliyordum (youtubede flash versiyonlu sayfaya git die bi seçenek vardı) şimdi o seçenek yok, direk playera atıyor izlemek için player da açmıyor izleyemiyorum. ya youtube flash ile izlemeyi kaldırdı mobil sitesinden ya da sanki browserda flash yüklü değil ondan görmüyor. tam anlayamadım ben de. h.kartına da telefona da hardformat attım.

kadir899

Üye
test modunda hata veriyo ne yapmam lazım

Konu Sahibi

arkadaşlar s2de flaşh playeri yükliycektim ülkenizde desteklenmiyor diyor. Sorun cfw de değil adobe desteğini çektiğindendir...

- - - Eklendi - - -

test modunda hata veriyo ne yapmam lazım

usb çıkart bataryayı çıkart tak tlfnu aç tamamdır

Konu Sahibi

kadir899

Üye

arkadaşlar s2de flaşh playeri yükliycektim ülkenizde desteklenmiyor diyor. Sorun cfw de değil adobe desteğini çektiğindendir...

- - - Eklendi - - -

usb çıkart bataryayı çıkart tak tlfnu aç tamamdır
yazılım sürümü V 60.0.003 son güncelleme sürümü dimi bu

koray670

Üye
fp3te ne gibi yenilikler var? Tekrardan eline sağlık indirip denicem

system 32 demişsin hangine atıcaz windows mu 5800 mı ?

Konu Sahibi
c / Windows / system32