5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

yan ekranlara widget eklenmiyo galiba ilk açıldığında takılmalar vardı kendi kendine bişeylere giriyodu fakat şimdi sorun yok
şarj olurken arama tuşunun ışığı yanıyo ve s60 temaları uyumlu olarak kullanılabiliyor çok beğendim
ha bide dokunmatik süper oldu seside muhteşem çıkıyo hoşuma gitti

Konu Sahibi

teşekkürler... Oyun uygulama tema olarak yine v5 leri destekler

- - - Eklendi - - -

ilk açıldığında yapması normal yazılım oturuyor... Yan ekranlar yok. Sag sola geçişler bekleme ekranındaki widgetleri gizlemeye yarıyor

vlkn9303

Üye
fw cleaner ile kullanmadığım bileşenleri sildim. batarya+şebeke gizleme ve bir kaç mod attım. iyi oldu zevkime göre 60mb ram

abcd2009

Üye
teşekkürler, 10 ekim itibariyle yayınlanan sürümde ne gibi değişikler yapıldı onlar hakkında da bilgi verir misin ?

Konu Sahibi
fw cleaner ile kullanmadığım bileşenleri sildim. batarya+şebeke gizleme ve bir kaç mod attım. iyi oldu zevkime göre 60mb ram

hehe bu işte. Herkes biraz kendine göre düzenledimi herkesin istedıgi bir cfw olur

- - - Eklendi - - -

teşekkürler, 10 ekim itibariyle yayınlanan sürümde ne gibi değişikler yapıldı onlar hakkında da bilgi verir misin ?

ana başlıkta yazıyor. Resimlerede bakabilirsin

stuffalp

Üye
Ovi Senkronize'yi geri getirmek mümkün mü?

Hakan dosyalarrrr seni pm yagmuruna tutucam artık

agun35

Üye
Arkadaşlar herkezden ÖZÜR dilerim yanlış font u vermişim yeni link i veriyorum.

ykpknl

Üye
hakan pcye format atmadan önce yüklemiştim cfwyi şimdi yükliyemiyorum herşeyi yüklüyom jaf pkey basıyom açılıyo ama error windows versiyon diye bişe diyo formattan önce xp sonra win 7 yükledim bi yardım etsen çok mutlu olacam ha

agun35

Üye

Arkadaşım bildiğim kadarıyla ben yardımcı olayım virüs programın varsa kapat jaf sil tekrar kur yükledikten sonra programa sağ tıkla özellikler/uyumluluk tan winxp sp2 seç birde yönetici olarak çalıştır sanırım olucaktır Kolay gelsin.

hocam cwf yi yükledim gayet stabil çok güzel olmuş ellerine sağlık ama youtube uygulamasından video izleyince sistem hatası diyor bazen mesela Qt yi yükleyince error diyip yüklemiyor bazı bileşenleri birde web browserin önbelleğini hafıza kartına aldım demişsin çökmeler hala yaşanıyor bende en küçük sayfalarda bile kendi kendine kapanıyor orjinal yazılımda browser daha iyiydi diyebilirim çünkü eskiden içerikli yoğunluklu sitelerde bile çökmeler olmuyordu maximum 6 mb lık sayfalarda arada olurdu. şimdi hiç kaldırmıyor tel. 5800

Konu Sahibi

yazılımı attıktan sonra hard format atıp hafıza kartını biçimlendirdin mi? Ofw ile kıyaslama ofw de ram daha fazla diye atmıyor. Qt içinde mağazadan herhangi bir qt uygulaması kur qt bileşenleride kurulur we qt hatası almazsın daha

- - - Eklendi - - -

jaf ı tekrar indir kur

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar herkezden ÖZÜR dilerim yanlış font u vermişim yeni link i veriyorum.

sağlık olsun

font için çok teşekür ederim agun35 hemen deniycem ayrıca düzenlediği için hagan guvenede teşekür ederim

makcali

Üye
ellerinize sağlık fakat ben türkçe menü ye alışık değilim şunun ingilizcesini yapmak mümkün mü

ve ya nereden buluruz

ca_sus

Üye
kardeş yardımcı olurmusun ben yapamıyorun