5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

3 gundur kullanıyorum gayet memnunum tlf asırı derecede hızlandı Allah razı olsun gardasım

RnB4u

Üye
Merhabalar.

Öncelikle yorumlardan okuduğum ve resimlerden anladığım kadarıyla güzel bir iş çıkartmışsın tebrk ederim. Ancak bunu C5-03 telefonu içinde yükleyebilirmiym ?

bu cfw ile sattım alan kişi nin çok hoşuna gitti

Konu Sahibi
Merhabalar.

Öncelikle yorumlardan okuduğum ve resimlerden anladığım kadarıyla güzel bir iş çıkartmışsın tebrk ederim. Ancak bunu C5-03 telefonu içinde yükleyebilirmiym ?
malesef c5 e olmaz

- - - Eklendi - - -

bu cfw ile sattım alan kişi nin çok hoşuna gitti
hehe

- - - Eklendi - - -

web browser c6 port genel sorunları arasındadır.. alternatif browser kullanıcaksın...
her font uymaz onun belle uyumlu fontlar kullanman gerek

- - - Eklendi - - -

Yeni Görünümler Ve Özelliklerle Geliyor

RnB4u

Üye
Peki böyle bir cfw yi nokia c5-03 için yapabilme şansınız varmı acaba ?

ReasTa

Üye
yeni versiyona dz music, ram blow, screen snap, mem check gibi uygulamalar da dahili gelse çok güzel olur aslında..

yeni versiyona dz music, ram blow, screen snap, mem check gibi uygulamalar da dahili gelse çok güzel olur aslında..
katılıyorum. ama işte herkes bu programları ister mi istemez mi o da var. sonuç olarak hakan kardeşimiz herkese hitap eden sade ve stabil bir cfw üzerinde çalışıyor yoksa bana sorsanız yüklü gelmesini istediğim daha nice program var
yine de hakan kardeşimin aklına yatarsa bunla ilgili bi anket yapıp sonuçlara göre de çıkarabilir bu da bi seçenek

Konu Sahibi

uygulama gömmeyi düşünmüyorum. Kullanan var kullanmayan var. Cfw yi birazda kendinize göre düzenleyiniz..

- - - Eklendi - - -

yok uygulama gömmem bu işe başlamamın nedeni zaten fazla olan uygulamalardır... Siz sonradan kendinize göre düzenlersiniz artık

ByIdris

Üye
hakan abi ben müzik çalar güncellemesini yükledim dz musickey ondan çalışmıyor olabilir mi?

Konu Sahibi
hakan abi ben müzik çalar güncellemesini yükledim dz musickey ondan çalışmıyor olabilir mi?

kardeşim güncelleme çıksın yükle dene ben denedim çalışıyor. İstersen kaldır güncellemeyi dene bak çalışıcakmı

hadi bakalım çıkacak pack'i sabırsızlıkla bekliyoruz

evet yeni bir güncelleme ve yine bir hardformat (tabi öncesinde yedekleme vs.) yarın akşam meşgulüm kısaca