emirberkcelik
Üye
annada hata var diyen çok kişi var o yüzden en baştan yapıcam annayı belleyi kullan istersen
ana başlıkta yazdığım notları uyguladınmı...hakan bende biraz kararsızım belle yi kurdum
1-ilk flashımdan sonra çok hızlıydı ama bir kaç hata var diye tekrar flash attım bu seferde hız ilki gib değildi
2- neden 2 tane kısayol widgeti koydun
3-rehber yavaş açılıyor bunun için arka p*landa devamlı çalışan rehber modu var yani işareti gözükmüyor ama devamlı çalışıyor ve bu çok hızlı açılması yarıyor bu mod varmı sende
c6 portuyla alakası yok kimi şehirlerde gelmiyor...
ben türkcell ile alamıyorum hücre bilgilerini
madem konu hücre mesajlarına gelmişken kendi tecrübelerimden bi bilgi paylaşayım. evet ben de ilk 5800ı aldığımda bilgi msjları gelmiyor diye dertleniyorken eşimin (o zamanlar nişanlıydık) evine gittiğim zamanlar bi baktım gelmeye başladı. çünkü o evde 3g çekmiyor ve 2g'ye geçiyordu şebeke. ve ne zaman 3g.nin çekmediği 2g olan yerlerde bilgi msjları gelmeye başladı. (bende 055 futbol msjları geliyordu maç günleri) yani muhtemelen turkcell 3g baz istasyonlarında hücre bilgi mesaj servisini yayınlamıyor sadece 2g istasyonlarından yayınlıyor. benim ulaşmış olduğum teori bu
ana başlıkta yazdığım notları uyguladınmı...
kısa yollar 2 den fazlası gereksiz olduğu için diğerlerini sildim
mod arşivimde bak yada modlarda bak ben mod uygularak yapmıyorum txt dosyalarını düzenliyorum o yüzden varsa mod arşivimde vardır yoksa yoktur...
ana başlıkta yazdığım notları uyguladınmı...
kısa yollar 2 den fazlası gereksiz olduğu için diğerlerini sildim
mod arşivimde bak yada modlarda bak ben mod uygularak yapmıyorum txt dosyalarını düzenliyorum o yüzden varsa mod arşivimde vardır yoksa yoktur...
doğrudur...madem konu hücre mesajlarına gelmişken kendi tecrübelerimden bi bilgi paylaşayım. evet ben de ilk 5800ı aldığımda bilgi msjları gelmiyor diye dertleniyorken eşimin (o zamanlar nişanlıydık) evine gittiğim zamanlar bi baktım gelmeye başladı. çünkü o evde 3g çekmiyor ve 2g'ye geçiyordu şebeke. ve ne zaman 3g.nin çekmediği 2g olan yerlerde bilgi msjları gelmeye başladı. (bende 055 futbol msjları geliyordu maç günleri) yani muhtemelen turkcell 3g baz istasyonlarında hücre bilgi mesaj servisini yayınlamıyor sadece 2g istasyonlarından yayınlıyor. benim ulaşmış olduğum teori bu
ana başlıkta notlar düştüm... hard format hafıza kartını biçimlendirme filan...valla kardeşim ne diyim ben avea da kafayı yemiş durumdayımaslında işime yaramadıda dğil sırf bu yğzden turkcell geçicem deeim adamlar %50 indirimli tarife verdiler
- - - Eklendi - - -
tamam o modu nasıl yapıcaz bi zahmet
- - - Eklendi - - -
kardeş sen hyangi anlatımdan bahsediyorsun jaf kurulumu diyorsan bu attığım belki 100. flashımdırtamam o modu nasıl yapıcaz bi zahmet
valla kardeşim ne diyim ben avea da kafayı yemiş durumdayımaslında işime yaramadıda dğil sırf bu yğzden turkcell geçicem deeim adamlar %50 indirimli tarife verdiler
haha iyiymişistersen benim teoriyi uygyla, 3gyi kapat sadece 2g kullan bi de öyle dene bakalım gelecek mi bilgi msjları??
bence cfw harika ama arada sırada efektler kapanıyor veya kasıyor kill me ile çoğu gereksiz uygulamayı kapatmama rağmen ram 50 den aşağı inmiyor bu çok iyi birşey ama şu efekt olayı kötü oldu mesela giriş ekranına dönüyorum efekt çalışmıyor. Ama cfw güzel ellerine sağlık
o nasıl bişe olmuş öyle ya... ilk kez görüyorum böyle bi hata...hiç menünün böle kafayı yemesiyle karşılaşan oldu mu?durup dururken böyle oldu menü, telefonu kapatıp açınca düzeldi tabi
he bi de evet yukarıda bahsi geçen menü efeklerinin olmaması sorununu bende bi kaç kere yaşadım ama sorun etmiyorum, böyle güzel bi cfw'de bu kadar küçükçükcük sorunlar olması normal
o nasıl bişe olmuş öyle ya... ilk kez görüyorum böyle bi hata...
güncellemede artık sıfırdan başlarım yapmaya napalım artık
bakalım güncellemeye daha var böyle sorunlarla karşılaşan çıkarsa çok baştan başlarım artık...baştan yapmayı gerektirecek bir sorun olduğunu düşünmüyorum, 1 aydır kullanıyorum demin böle oldu birden. zaten benden başka kimsede de olmadıysa benim telden kaynaklı bişidir bence hemen cfwye yormayalım. zaten kapatıp açınca düzeldiği için sorun yok. çok da dert etme üstad bunlar gözle görülmeyen kırıntılar diyelim
teşekkürler her açıdan güzel bi cfw olmuş
sende saol güle güle kullan kardeş
evet kardeş 10 nuamra olmuş eline sağlık senden bir ricam var
1-bu arama simgesini nasıl değiştircez elimde var simgeler bilemyiorum nasıl yaapcağımı
2-açılış animasyonunu nasıl değiştirrim GIF ve M3U dosyaları var elimde
kabuk temayı editlemen lazım...
Gif i rofs2 / resource / apps nin içine atıcaksın. Şuan mobildeyim privatede xxxxxx.txt dosyasını düzenliyceksin
teşekkürler güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?