5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Konu Sahibi

Hayır Bu Cfw Bende Bunu Kullanıyorum Bugün Attık Cfw Yi Sinir etti Ya
hmm tuhaf bi sorun ben hiç karşılaşmadım görmemesi için neden yok aslında.. ben hiç galeri modu uygulamadım herşeyi görüyor

ByKatre

Üye

hmm tuhaf bi sorun ben hiç karşılaşmadım görmemesi için neden yok aslında.. ben hiç galeri modu uygulamadım herşeyi görüyor

Benim Telefona Arkadaşın Kartını Takınca Görmüyor Benim Kartı Arkadaşın Telefona Takınca Görüyor Dosya Yöneticisinde Kart Gözüküyor Ama Fotoğraflar VE videolar Yok

- - - Eklendi - - -

Ve Benim Sorunum Da Devam Ediyor Hakan Ya Sinir Bozucu

Konu Sahibi
tuhaf ben hiç karşılaşmadım bu durumla bilgim yok kardeşim

ByKatre

Üye

tuhaf ben hiç karşılaşmadım bu durumla bilgim yok kardeşim

Tamam Hakan Videoları Ve Fotoğrafları Yedekledik Telefon Hafızasına Hafıza Kartını Biçimlendirdik Buldu Artık Virüs Falan Vardı Herhalde Yine de Ilgilendiğin Için Sağol Hakan

Konu Sahibi

Tamam Hakan Videoları Ve Fotoğrafları Yedekledik Telefon Hafızasına Hafıza Kartını Biçimlendirdik Buldu Artık Virüs Falan Vardı Herhalde Yine de Ilgilendiğin Için Sağol Hakan
ben boşuna ana başlıkta not düşmedim. Yapmazsanız hata almanız normal

Thief

Üye
Hocam sizin cfwyi uzun süredir kullanıyorum bu gün farkettim rehberde ve mesajlarda knetic scroll telefon ilk açılıdğında yağ gibi akıyor uzun süre açık kaldıktan sonra(sabah açıp akşam bakınca) acayip kasma oluyor bunun çözümü varmıdır telefonu kapatıp açmaktan başka ?

Zaten En Başta Sys Private Resource Data Cities Dosyalarını Sildim

sadece bu klasörler yetmiyor. Fotoğraflar ve videoların bulunduğu dizindeki gizli klasörü de silmen gerekir. Eğer galeri ile bir sıkıntı olursa bu dediğim gizli klasörü sildiğinde sorunun %99 çözülür

Tepkiler: Atacan- ve Knight43

ykpknl

Üye
program linkte kuruyorum ama qt hatası weriyor qt yükleince başka bi qt bileşen hatası weriyor lütfen yardım lütfen program çok hoşuma gitti baya zamandır böyle bişey arıyordum sitede başlıkta s60v5 yazıyor heralde destekliyo program hatayı werince tamam diyosun yükleniyor fakat programa basınca bekliyo açılmıyo bi yardım

işte link : SwipeUnlock 1.1 Nokia N9 MeeGo Style Unlock Application Symbian^3 S60v5 Anna Belle Download | Mobime.in
çalıştırabilen varsa anlatsın lütfen hakan senin cfw yi kullanıyom sende bak istersen belki sen çalıştırırsın..!

Konu Sahibi
her zaman yapıyormu bunu

- - - Eklendi - - -

yesssss

- - - Eklendi - - -

her qt çalışıcak diye bişe yok.. ofw yi kur tekrar dene o uygulamayı bak çalışıcakmı...
yazılımsal konuları yazalım lütfen konunun dışına çıkıyoruz...

ByKatre

Üye

Bunu Öğrendiğim Iyi Oldu

Thief

Üye

mod flan uyguladın mı sen. Yada kullandığın uygulamalardan etkileniyordur. Yazılımı tekrar at bişey kurma bide öyle dene 1 gün
Knetik scroll modu uyguladım bi tane flash atmaya üşeniyorum başka çözümü yoksa attığımda denerim artık sağolun.

Konu Sahibi
Sadece rehberde değil her yerde kasıyor.

tamam kinetik kaydırma heryeri kapsar. Sen bana rehberden bahsettin bende sana onun üzerinden anlattım. Yazılımı benim yaptığım gibi kullan sorun warsa tamam ama siz modlama yapıp sorun olmuşsa buna ben napayım uyguladığınız modlarla alakalıdır

Tepkiler: Thief
Hakan kardes Ilerdeki surumde ye$il tusunu secenekler kirmizi tusunuda geri tusu yaparak ekrandaki sec. Ve geri tusunu bolumunu silerek ekrani buyultme imkani var mi?