haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
bu hangi cfw senin yaptığınmı
Evet Öyle Oluyor Denedik Yine Olmadı Hakan Yine Bulmuyor Ya
bu hangi cfw senin yaptığınmı
hmm tuhaf bi sorun ben hiç karşılaşmadım görmemesi için neden yok aslında.. ben hiç galeri modu uygulamadım herşeyi görüyor
Hayır Bu Cfw Bende Bunu Kullanıyorum Bugün Attık Cfw Yi Sinir etti Ya
hmm tuhaf bi sorun ben hiç karşılaşmadım görmemesi için neden yok aslında.. ben hiç galeri modu uygulamadım herşeyi görüyor
tuhaf ben hiç karşılaşmadım bu durumla bilgim yok kardeşim
Benim Telefona Arkadaşın Kartını Takınca Görmüyor Benim Kartı Arkadaşın Telefona Takınca Görüyor Dosya Yöneticisinde Kart Gözüküyor Ama Fotoğraflar VE videolar Yok
- - - Eklendi - - -
Ve Benim Sorunum Da Devam Ediyor Hakan Ya Sinir Bozucu
tuhaf ben hiç karşılaşmadım bu durumla bilgim yok kardeşim
ben boşuna ana başlıkta not düşmedim. Yapmazsanız hata almanız normal
Tamam Hakan Videoları Ve Fotoğrafları Yedekledik Telefon Hafızasına Hafıza Kartını Biçimlendirdik Buldu Artık Virüs Falan Vardı Herhalde Yine de Ilgilendiğin Için Sağol Hakan
ben boşuna ana başlıkta not düşmedim. Yapmazsanız hata almanız normal
Zaten En Başta Sys Private Resource Data Cities Dosyalarını Sildim
her zaman yapıyormu bunuHocam sizin cfwyi uzun süredir kullanıyorum bu gün farkettim rehberde ve mesajlarda knetic scroll telefon ilk açılıdğında yağ gibi akıyor uzun süre açık kaldıktan sonra(sabah açıp akşam bakınca) acayip kasma oluyor bunun çözümü varmıdır telefonu kapatıp açmaktan başka ?
sadece bu klasörler yetmiyor. Fotoğraflar ve videoların bulunduğu dizindeki gizli klasörü de silmen gerekir. Eğer galeri ile bir sıkıntı olursa bu dediğim gizli klasörü sildiğinde sorunun %99 çözülür
her qt çalışıcak diye bişe yok.. ofw yi kur tekrar dene o uygulamayı bak çalışıcakmı...program linkte kuruyorum ama qt hatası weriyor qt yükleince başka bi qt bileşen hatası weriyor lütfen yardım lütfen program çok hoşuma gitti baya zamandır böyle bişey arıyordum sitede başlıkta s60v5 yazıyor heralde destekliyo program hatayı werince tamam diyosun yükleniyor fakat programa basınca bekliyo açılmıyo bi yardım
işte link : SwipeUnlock 1.1 Nokia N9 MeeGo Style Unlock Application Symbian^3 S60v5 Anna Belle Download | Mobime.in
çalıştırabilen varsa anlatsın lütfen hakan senin cfw yi kullanıyom sende bak istersen belki sen çalıştırırsın..!
sadece bu klasörler yetmiyor. Fotoğraflar ve videoların bulunduğu dizindeki gizli klasörü de silmen gerekir. Eğer galeri ile bir sıkıntı olursa bu dediğim gizli klasörü sildiğinde sorunun %99 çözülür
Evet hocam aşırı derecede kasıyorher zaman yapıyormu bunu
Evet hocam aşırı derecede kasıyor
Knetik scroll modu uyguladım bi tane flash atmaya üşeniyorum başka çözümü yoksa attığımda denerim artık sağolun.
mod flan uyguladın mı sen. Yada kullandığın uygulamalardan etkileniyordur. Yazılımı tekrar at bişey kurma bide öyle dene 1 gün
Knetik scroll modu uyguladım bi tane flash atmaya üşeniyorum başka çözümü yoksa attığımda denerim artık sağolun.
Sadece rehberde değil her yerde kasıyor.
zaten rehbere etki ediyor kinetik kaydırma kesin ondandır
Sadece rehberde değil her yerde kasıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?