5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Enes

Üye
Sim kartta kayıtlı olan numaraları ne silebiliyorum ne değiştirebiliyorum ne de yeni ekleyebiliyorum. Pbk2ServerApp: zaten kullanılıyor şeklinde birşey çıkıyor hata simgesi şeklinde. telefon hafızasını kullanınca problem yok da. sim kart hafızasını kullanınca neden böyle yapıyor bi bilgisi olan var mı

Konu Sahibi

yazılımdan sonra hard format atıp hafıza kartını biçimlendirdinmi? yaptıp diyosan...
yedek alıp tekrar yüklediysen yine hata alman normal ben SIM hafızasını kullanıyorum gayet sorunsuz yeni kartvizit ekleyebiliyorum..

Güncel

Enes

Üye
2 kere hard format attım ama .. tekrar mı atayım şimdi ?

Enes

Üye
hafıza kartını biçimlendirdim. bu kartvizitleri de sonradan pc den attım karta rehbere kopyaladım yaptığım şey bu

rapport

Üye
ben bi sıkıntı olmadan kullanıyordum cfw yi bu akşam birden tarih 01.01.2011 oldu saatte 15.00 oldu gelip giden mesajları kaydetmemeye başladı kapadım açtım format attım düzelmedi yeniden flashlasam düzelirmi

Konu Sahibi
ben bi sıkıntı olmadan kullanıyordum cfw yi bu akşam birden tarih 01.01.2011 oldu saatte 15.00 oldu gelip giden mesajları kaydetmemeye başladı kapadım açtım format attım düzelmedi yeniden flashlasam düzelirmi

flaşhla hard format at ve hafıza kartını biçimlendir.. bi dene bakalım düzelicekmi... bu arada tuhaf bi durum sendeki

bi sorum olacak arkadaşlar, telefonda menüye girdiğimizde aşağı-yukarı dogru değilde, sağa dogru veya sola doğru gibi geçiş yapılabilir mi acaba? yüklü dosyaları vb. görmek için.. (n8 menü geçişleri gibi)

rapport

Üye

flaşhla hard format at ve hafıza kartını biçimlendir.. bi dene bakalım düzelicekmi... bu arada tuhaf bi durum sendeki
flash ladım kardeşim
Setting test mode...Failed! Aborting!
Done!
dedi local mod da kaldı 10 dk bekledim tel kapandı 10 daha bekledim bişey olmayınca açtım düzelmiş görünüyor

Konu Sahibi

malesef olmaz

---------- Eklendi @ 13:55:51 ---------- Yazıldı @ 13:55:31 ----------

flash ladım kardeşim
Setting test mode...Failed! Aborting!
Done!
dedi local mod da kaldı 10 dk bekledim tel kapandı 10 daha bekledim bişey olmayınca açtım düzelmiş görünüyor

tamam kardeşim

Enes

Üye
normal ondan olmaz o zaman.. peki rofs2 ye sonradan mod attınmı? attıysan ondan olabilir

ben sadece flash atıp karvizitleri attım hafıza kartım da boş operadan başka program da yok telefonu doldurunca sevmiyorum zaten hiç bir değişiklik yapmadım yani senin anlayacağın. ama tekrar flash attım düzeldi bakalım tekrar edecek mi bekliyorum..

Russline

Üye
Güzel çalışma, eline sağlık

Konu Sahibi
Güzel çalışma, eline sağlık

teşekkürler güle güle kullan

---------- Eklendi @ 19:21:29 ---------- Yazıldı @ 19:20:58 ----------

Symbian artık jübile maçını yapıp tarihe karışacak gibi ya

yani... şuan gözde android.. nokia atak yapması lazım...

---------- Eklendi @ 19:22:02 ---------- Yazıldı @ 19:21:29 ----------

anladım bi dene bakalım olucakmı

usta sadece bu linki indirip RM 356 yalnız bunu mu atıp flaş atacaz başka bisi atmayacakmıyız yanına onu anlamadım sormadan flaş atmak istemedim

lazye

Üye
usta sadece bu linki indirip RM 356 yalnız bunu mu atıp flaş atacaz başka bisi atmayacakmıyız yanına onu anlamadım sormadan flaş atmak istemedim

arkadaşım ordan istediğin menü düzenine göre olanı indiriyosun jaf diye bi link onuda indiriyosun yani 2 tane jaf flashlamak için symbian belle linki ise telefon flash atacağın dosyalar