merhaba öncelikle teşekkürler bu uygulamayı telefona indirip kurmak istedim ancak bu uygulama güvenli değil türünde bir uyarı verdi devam dedim fakat benzer uyarı vererek yüklemeyi reddetti. imzalama mı gerekiyor ve bu nasıl yapılır yardımcı olur musunuz? bir de konuyla pek ilgili değil ancak *#0000# den güncelleme yapmak istediğimde sunucu profiliniz yok türü bir uyarı veriyor. telefonu yeni aldım v40 sürümü var. yardımlarınız için teşekkürler.
merhaba öncelikle teşekkürler bu uygulamayı telefona indirip kurmak istedim ancak bu uygulama güvenli değil türünde bir uyarı verdi devam dedim fakat benzer uyarı vererek yüklemeyi reddetti. imzalama mı gerekiyor ve bu nasıl yapılır yardımcı olur musunuz? bir de konuyla pek ilgili değil ancak *#0000# den güncelleme yapmak istediğimde sunucu profiliniz yok türü bir uyarı veriyor. telefonu yeni aldım v40 sürümü var. yardımlarınız için teşekkürler.
o uyarıyı her program kurarken verir kardeş telefonu hacklemen lazım ama v40 hack çıkmadı daha beklemen gerek birde telin son frimware zaten neyini güncelleyeceksin
wi-fi bağlantılı %100 calışıyor bizzat denedim
sadece msn değil toptan bağlanın hepsine hayırlı olsun
eee bi teşk edersiniz herhalde
AOL
YAHOO!
GOOGLE TALK
MySPACE
Arkadaşlar ben fring indirip kurdum firing in kendi sitesinden oda aynı programları destekliyor hatta skype ile pc tel arasında wi-fi ile görüntülü görüşebiliyorum denemenizi tavsiye ederim.
Arkadaşlar yaklaşık bir aydan bu yana skyp firing ile çalışmamaktadır , yani fring programında skyp bölümü silinmiştir çıkmamaktadır ,yani 5800 dan pc ile wi-fi üzerinden görüntülü görüşemiyoruz .