5800 versiyon yardım..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

twnq

Üye
    Konu Sahibi
5800 versiyon yardım..!
arkadaşlar versiyon güncelleme yapınca hiç bir güncelleme bulunamadı diyor daha v21 deyim millet v50 de ben geri kaldım
nsl güncelliyebilirim yardım ederseniz sevinirim

kol@j

Üye
güncellemelerden sonra bazı şikayetler konusunda forumumuza yardım talebi geliyor bence böyle kalsın ya da yetkili teknik serviste hallet... bence...

qpel

Üye
jaf programıyla bilgisayar vasıtasıyla güncelleyebilirsiniz forumda anlatılmıştır ben v21 i hiç kullanmadım hatta hemen v50 ye geçtim şöyle bi sorun oldu bende bendeki kırmızı renkli telefon euro 2 redi ilk başta yükledim ama ne hikmetse zaman zaman yeniden başlatma sorunu oluştu değiştirdim şu an euro 2 red bene yi kullanıyorum hacki zaten lazım olan rom patcher ve ufak tefek ayar dosyalarını ekleyerek yazdım öyle göze çarpan bariz bir kusuru yok ha yapamazsanız servise vermeniz en iyi çözüm

vallahi bendede öyle oluyo versiyonu güncelleyemiyorum

twnq

Üye
    Konu Sahibi
saolun beyler

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar nemesis suite in son versiyonunu indirin 0587676 kodunu kaydedin Nokia Software Updater ile güncelleyin.
symbian destekte anlattım.

abi bende suite var son sürüm zaten telefonu pcye takıyorum telefonunuzla ilgili bi güncelleme bulunamadı diyo

webfatih

Üye
telefona internet paketi yukledim telden daha duzgun sw uptade edilir diye,ama malesef *#0000# den yapmaya kalkisinca server not responding diye bir hata veriyor,sw updater programindan acinca v50 yi goruyor ama start uploading deyince start diyo bekliyor sonra da olmuyor basa donuyor,,v40 kullaniyorum ama yeni versiyonlar daha hizli daha kullanisli kiliyor teli...telden uploada cozum getirecek bi uye yok mu...yardimlarini bekliyorum

kont_34

Üye
telefonu hatsıza al sonra vifi bul güncelle bu kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...