5800 v60 ne zaman gelecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kenandvb

Üye
    Konu Sahibi

ben umudu kestim ... gelse bile pek bir fark olmaz ozellikle ev ekraninda....

giray38

Üye
ha geldi ha gelecek yeni mi aldın kardeşim 58 i Allah başka dert vermesin ne deyim

EroL

Emekli Yönetici
Yok böyle bişey. S60v5 rafa kalktı artık. Nokıa bununla uğraşmaz yeni teknolojiler geliştirir.

Tepkiler: Devildare66

bozokhan

Üye
gelecek. Çok yakın. O gelmezse bi gelen olacaktır

blogunda niye güncelleniyor dediler o zamann...:S

bence gelmeyecek.ama gelirse de pek ümitlenmeyin,çünkü cfwde gelecek özellikleri denedim,pek aham şaham özellikler degil.web browser degişti ama hala opera kullanıyom.smileyler güzel ama pek mesaj atmıyorum

modcular saolsunlar geliştirirler port ederler 5800a

5800 modası yavaş yavaş geçiyo.Nokianın ne gibi bi planı var yeni güncelleme için bilmiyorum ama o yayınlamadan herkes telefonu satıcak sanırım

5800 a güncelleme gelmez zaten bnde satıcam telefonu c7 flen alrım heralde

Hala Böyle Soran Varmı Ya Artık Unutun Gelmeyecekkkkkkkkkk...!!! Gelse Şimdiye Gelirdi Kardeş Boşuna Bekleme Gelmeyecek

boşuna beklemeyin bence konu kilitlenmeli gereksiz bi konu

Valla İsmide Degil cismide kasma yok isdedigini yap su bu 5800 la ugrasacagıma Alırım Kurtulurum Fw miş Cfw miş ugrasma Siparişi Verdim Haftaya Elimde 5800 ıda Bağış Edecem Yada kırıcam

kenandvb

Üye
    Konu Sahibi
Valla İsmide Degil cismide kasma yok isdedigini yap su bu 5800 la ugrasacagıma Alırım Kurtulurum Fw miş Cfw miş ugrasma Siparişi Verdim Haftaya Elimde 5800 ıda Bağış Edecem Yada kırıcam
kurt kocayınca ayının maskotu olurmuş...........yanlış anlama..........

Tepkiler: lockedby ve asilkomando26
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...