5800 v60 konusu

Ferzan

Üye
hala v60 mevzusumu bu konu forumlarda çıktı bence v60 konusu forumlarda kalırda nokia nın bundan haberi bile yoktur

ya çıkarsın artık eğer çıkartırda şöyle köklü bir değişiklik olmazsa n82 me geri dönecem v60 5800 a tanıdığım son şans

aryscat

Üye
ya arkadaşlar... Büyüymeyim bu kadar... V60 çıksa ne yazar... Teknolojiyimi yalalayacaksınız... Sonu yok bu işlerin... Yaşınız daha genç ... Bu hızla giderse teknoloji ; sizler ışın telefonunu filanda göreceksiniz

ergunx

Üye
bende c6 yuklu fw çıkarsa yukleyebilirmiyim acaba :S

rapsari

Üye

arkadaşlar şuna bi baksanıza v60 çıkmış heralde. ingilizce anlamadım ama güzel gibi görünüyor.

fedata

Üye
o arkadaşlara tek cevabım çok beklersinz kamera performansı artacakmış.ya donanım belli güç belli.şarj daha uzun süre gidecekmiş.arkadaşlar v60 ı boşuna bekliyosunuz ben şimdiden diyeyim.böyle batarya problemleri aşılabilseydi laptoplara öyle bi program çıkarırlardı

ibibiq

Üye
en iyisi iphone almak sanırım olmayacak böyle bekle bekle

bekleyin bekleyin benim tahminim versiyon 51 çıktı ve bundan başka versiyonun çıkmayacagı elıme para gecsın nexus one alıcam nokıa is dead

haris_mg

Üye
evet arkadaşlar bencede gelmeyecek yeni yazılım biz bu teli bu şekilde kullanacağız gibi geliyor
yazık nokia çok yazık dünya para verdik bu telefona

mkryvz

Üye
5800 Nokia'nın en çok yazılım güncellemesi yaptığı telefonlar arasında. Ancak yeni güncelleme çıksa ne olur, çıkmasa ne olur... Kaldı ki Nokia yeni telefonlar üzerine yoğunlaşmış görünüyor, böyle bir durumda 2 yıl önce çıkarmış olduğu 5800'a daha ne kadar yatırım yapar bilemiyorum. Sonuçta bu durum tamamen ticari. Eğer elinizdeki cihazdan yazılım güncellemesi ile bilgisayar seviyesinde bir performans olmasını bekliyorsanız, elbette hayal kırıklığı olur. İlk çıktığı günleri düşünecek olursak; o günden buyana 5800'da oldukça başarılı yenileme ve düzeltmeler oldu. Ama bence olası son güncellemeden de pek fazla birşey beklemeyin. Nede olsa sonuç olarak 2 yıl öncesinin telefonu.

5800 için kotukoylunun yaptığı n97 mini tabanlı fw yi kullanıyorum artık v60 çıksada kurmam

FW çok güzel arkadaşlar widget falan herşey var yüklemenizi öneririm v60'ı beklemektense yükleyin BENCE ...!

EroL

Emekli Yönetici

o fw şunlardan hangisi ?

receph

Üye
KOTU KOYLU GERCEKTEN HARIKA BIR FW YAPMIS 5800 SAHIBI HERKESE TAVSIYE EDILIR... BEN BU FW YI (EKIM 2010 TSUNAMI) KURDUKTAN SONRA V60 ICIN COKTA ISRARCI DEGILIM... BU FW"E BIRDE NETTEN VIDEO IZLEME OZELLIGI KATSAYDI :Pp

bahsettiğin cfw bu arkadasım cok kullanıslı ve en hızlısı dıyebılırım... kullanıyorum ve v60 mı gecmeyı dusunmuyorum çıksa bile.

--------------- Ekleme ---------------

ek olarakda 4x3 menü olanı kullanmanı tavsiye ederim... 4x4 ve 4x5 de sımgeler cok kucuk ve yazıları bırbırıne gırıyor.

dsfc

Üye
V600 çıksa bile sizin istediğnız tüm özellikleri koymazlar zaten. Koysalar niye n8 gibi mükemmel bir tel üretsinler. Bu bir satış politikası bence. Çözümse n8 almak ben öyle yapmayı düşünüyorum. Genpanın sitesinden n8 in ön başvurusunu yapın derim