emreilhans Üye kurt_eren_1905' Alıntı: nerdesin firmware dıt dırı dırı dıt dırı dıt Genişletmek için tıkla ...
furufuru Üye Arkadaşlar bu sabah bana gelen mesajda, Nokia 5800 cihazin icin yeni yazilim var.Guncellemeyi yapip yeni ozellikleri kullanmak icin PCden: nokia.com.tr/yazilimguncellemeleri , diye bi yazıyordu, ama kontrol edemedım daha, ben size ön müjde vereyim dedim (= hadi hayırlı olsun
Arkadaşlar bu sabah bana gelen mesajda, Nokia 5800 cihazin icin yeni yazilim var.Guncellemeyi yapip yeni ozellikleri kullanmak icin PCden: nokia.com.tr/yazilimguncellemeleri , diye bi yazıyordu, ama kontrol edemedım daha, ben size ön müjde vereyim dedim (= hadi hayırlı olsun
kurt_eren_1905 Üye herkeze geldi o mesaj 5800 olanlara nokia napcağını şaşırdı bukadar beklediğimize deyse bare gelecek firmware
herkeze geldi o mesaj 5800 olanlara nokia napcağını şaşırdı bukadar beklediğimize deyse bare gelecek firmware
melihonline Üye yeni güncelleme çıkmış mesaj geldi tele telefon dan ve ovi suite programı ile arattırdım ikisindede bulamadı güncelleme
yeni güncelleme çıkmış mesaj geldi tele telefon dan ve ovi suite programı ile arattırdım ikisindede bulamadı güncelleme
HackerCelik Üye melihonline' Alıntı: yeni güncelleme çıkmış mesaj geldi tele telefon dan ve ovi suite programı ile arattırdım ikisindede bulamadı güncelleme Genişletmek için tıkla ... Banada mesaj geldi mailde atmış nokiaya ama telefon güncelleme Bulamadı
melihonline' Alıntı: yeni güncelleme çıkmış mesaj geldi tele telefon dan ve ovi suite programı ile arattırdım ikisindede bulamadı güncelleme Genişletmek için tıkla ... Banada mesaj geldi mailde atmış nokiaya ama telefon güncelleme Bulamadı
haris_mg Üye bana da geldi arkadaşlar ama telefon güncelleme bulamadı ilerleyen saatlerde bulur belki yada günlerde :
bana da geldi arkadaşlar ama telefon güncelleme bulamadı ilerleyen saatlerde bulur belki yada günlerde :
HackerCelik Üye Berkan (:' Alıntı: herkeste şuan bi heyecan var ama hep hüsran nbr muhammed Genişletmek için tıkla ... Heyecanla bekliyoruz v60i iyilik berkan abi sen?
Berkan (:' Alıntı: herkeste şuan bi heyecan var ama hep hüsran nbr muhammed Genişletmek için tıkla ... Heyecanla bekliyoruz v60i iyilik berkan abi sen?
'Maxi Genç Üye haris_mg' Alıntı: hala bir gelişme yok mu arkadaşlar ne oluyor ne bitiyor Genişletmek için tıkla ... Navifirmde şu ana kadar gözükmedi HackerCelik' Alıntı: Heyecanla bekliyoruz v60i iyilik berkan abi sen? Genişletmek için tıkla ... eywaLLah koç bende iyiyim
haris_mg' Alıntı: hala bir gelişme yok mu arkadaşlar ne oluyor ne bitiyor Genişletmek için tıkla ... Navifirmde şu ana kadar gözükmedi HackerCelik' Alıntı: Heyecanla bekliyoruz v60i iyilik berkan abi sen? Genişletmek için tıkla ... eywaLLah koç bende iyiyim
haris_mg Üye ilginç böyle birşe daha önçe görmedim diye bilirim arkadaşlar nokia daha önce böyle birşe yaptı mı karşılaşan var mı acaba
ilginç böyle birşe daha önçe görmedim diye bilirim arkadaşlar nokia daha önce böyle birşe yaptı mı karşılaşan var mı acaba
ergunx Üye v51 in mesajlarını simdimi gonderiyorlar yoksa yaparlar vala mala bagladı iice nokia --------------- Ekleme --------------- mesaj gelenlerin telde c6 fw mi yuklu yoksa ,
v51 in mesajlarını simdimi gonderiyorlar yoksa yaparlar vala mala bagladı iice nokia --------------- Ekleme --------------- mesaj gelenlerin telde c6 fw mi yuklu yoksa ,
gms_10ur Üye exn' Alıntı: v51 in mesajlarını simdimi gonderiyorlar yoksa yaparlar vala mala bagladı iice nokia Genişletmek için tıkla ... Vallahi olabilir
exn' Alıntı: v51 in mesajlarını simdimi gonderiyorlar yoksa yaparlar vala mala bagladı iice nokia Genişletmek için tıkla ... Vallahi olabilir