haydar_ecevit
Üye
-
Konu Sahibi
-
eger ev ekranını yan döndürmek isteyenler varsa
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kurulum :
1. Cihazınız Hackli Olucak Ve Rompatcher programında open4all Patchi Aktif Olucak
2. Aşağıda Verdiğim 200159ED.rar dosyasının içindeki 200159ED.txt dosyasını FileBrowser Programı ile c:\private\10202be9\ klasörüne atın Telefonu Kapatıp Açıp Sensor kapalıysa Açın ve teli Çevirin ...
özür dilerim ama hatamı düzelltim
tamamdırtamam kardeşim istersen hotfile linkini düzelt olmamış
haydaaa bu ne ya, işletim sistemi win7 tr, Jafsetup kurdum, jaf usb driver dosyalarını system32/drivers içine kopyaladım, yükleme öncesi formatı attım, hafıza kartını çıkarttım ve telefonu kapatıp bilgisayara bağladım, OGM_JAF_PKEY_Emulator_v5 dosyasını özelliklerde uyumluluk modunu xp sp3 olarak değiştirdim ve çalıştırdım, hiç bir ayarı değiştirmeden go butonuna klikleyince Error : BOX DRIVER NOT INSTALLED uyarısı verdi ve Jaf programı kendisi açıldı ancak hiçbirşey etkin değil, bu ne hatası biri yardım edebilirmi?
tamamdır
[haydar_ecevit]valla kardeşim neden o hatayı verdiğini anlayamadım garip bir durum yani önceden yüklemiştin
--------------- Ekleme ---------------
ya hiç sorma haydar kardeş, kendimin 2 tane 5800, ayrıca 2 tane daha olmak üzere 4 telefona geçmiştim önceki modifiyeyi, ancak o yüklemeleri win xp yüklü pc.de yapmıştım. ilk kez win 7 de deniyorum ve lütfen bana laptopu yeniden xp kurdurmak zorunda bırakmasın ya
bişey deniycem bakalım olurmu, sanal xp de yüklemeyi deniycem,inşaallah sorun çıkartmaz, bu arada yazdığım hata ile ilgili bi çözüm önerisi olan olursa sevinirim
--------------- Ekleme ---------------
sanal xp yemedi maalesef
bi arkadaşın xp yüklü laptopu alıp geldim, onunla modifiyeyi geçtim, içinden çıkan temayı da yükledim ve sonuç MÜKEMMEL, gerçekten değdi, Allah Razı Olsun Haydar kardeş. yeni tema eşliğinde ev ekranı ve görüntü gerçekten çok güzel oldu, eline sağlık.
haydar_ecevit Arkadaşım Office Programı upload ettiğiniz yerden silinmiş tekrar upload etmeniz mümkünmü hatta başka bir siteye Teşekkürler...
yeni office 32081 yıl triali vardır:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
teşekkürler paylaşım için.....
slm hoca tekrar teşekkürler şimdi birşey sormak istiyorum sistem klasörlerinin ne işe yaradığını bana söyleyebilirmisin ben de kendi fw mi kendim düzenlemek istiyorumda hani dosya ne işe yarar tam bilmiyorum.işin açıkçası bilmeden içine girmek istemiyorum bozulur falan diye.bu yüzden usta birinden tavsiye alayım dedim.
nereleri araştırmam lazım o zaman söylersen. dosyaları parçalayıp içine program falan atabiliyorum ama hangi dosya ne işe yarıyor onu bilmediğim için dosya üzerinde değişiklik yapamıyorumçok iyi araştır ozaman kardeşim bu fw yapma konusu kısaca anlatılacak birşey değil sağlam bir araştırma yapıp bilgi edinmen gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?