5800 v40 Sorum Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
5800 v40 Sorum Var
Arkadaşlar v40 sitede paylaşılmış ama 2 programla yapılıyor diye yazılmış ben bitek Nokia Software kullansam olmaz mı? Kusra bakmayın çok sayfa vardı mesaja bakamam diye buraya yazdım hatam varsa silebilirim konuyu ama yardım ederseniz sevinirim. Bitek Nokia Software ile v40 yüklenirmi? yüklenirse nasıl? şimdiden teşekkurler

zfr_1

Üye
nokia software uptader ı aç telefonu pc suite modunda bilgisayara bağla sonra programda istenilenleri yap o kendi indirip yükleyecek zaman başka program kullanmana gerek yok...

Konu Sahibi
Anladım abi çünkü Nadir demiştiki code falan alın onlara gerek kalmadı dimi?

zfr_1

Üye
nokia software updater ile yaparsan kod falan almana gerek yok

Konu Sahibi
Tamam bide kasa açıklığından herkes şikayetçi ne diyosun bu konuya çünkü 1 haftaya gelcek 5800 şimdiden herşeyi yapıyorum oyun falan kasa açıklıgı çok oluyomuş dogru mu

zfr_1

Üye
valla bende siyah 5800 var 3 ay önce falan aldım hiç kasa açıklığı gibi bir sorunla karşılaşmadım...ama karşılaşanlar varmış bir şey diyemeyecem...

Konu Sahibi
Alırım artık alırken bakarım açıklık varsa başkasını alırım

Nadir

Emekli Yönetici
nokia software updater ile mi yapılıyor hayret doğrusu? nemesis kullanmadan kim güncellemiş acaba?

Konu Sahibi
ya işte nemesis zorunlu mu diye soruyorum?

Nadir

Emekli Yönetici
güncelleme için şimdilik zorunlu..

Konu Sahibi
peki nemesis ten yalnızca kod mu alıcam? bide guncelleme sırasında elektrikler giderse telefon kapanır bidaha açılmaz diyolar doru mu? doruysa elektrikler giderse ne halt yicem

Nadir

Emekli Yönetici
peki nemesis ten yalnızca kod mu alıcam? bide guncelleme sırasında elektrikler giderse telefon kapanır bidaha açılmaz diyolar doru mu? doruysa elektrikler giderse ne halt yicem
nemesisle sadece kod değiştireceksin..evet açılmaz ama teknik serviste yapılır korkma..

Konu Sahibi
burda nokia shop yok yalnız teknosa yolluyomuş dimi teknik servise

Nadir

Emekli Yönetici
herhengi bir teknik serviste yaptırırsın..ama İnşallah öyle birşey olmaz..yarım saatlik bir iş..

Konu Sahibi
Olmaz gibime geliyor. teknik servise yolluyomuş tekno-sa zaten. 30 dakikalık iş benim pcde anca 2 saatte olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...