5800 tlfnumuzda kasa açıklığı olup olmadığını nerden anlarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
5800 tlfnumuzda kasa açıklığı olup olmadığını nerden anlarız

Arkadaşlar Allah'a şükür bnmknde bir problem yok ,
inş. sizinkindede yoktur keyifli forumlar hepinize.

Tepkiler: sonner82, GANG BANG ve gfbli423
Allaha şükür bendede kasa sorunu yok

Güzel paylaşım

Bende de yok valla

Bnde Var Aynı O fotodaki gibi Kısayolun orda var Ama Daha ßi zararını Görmedim ßnm İçin Önmli Sorun Değil

bende de yok daha 1 ay önce aldım. alırken ona baktım iyici kasa acıklığı varmı diye

cgedikk

Üye
bunu gördüğümüz çok iyi oldu teşekkür ederim yayınlayan kardeşime.benimkinde de yok

bende war 3 gün önce aldın.S acaba garantiye wersem olurmu_?

--------------- Ekleme ---------------

ilerde

ilerde bisorun çıkabilr:S

cgedikk

Üye
hasan kardeşim böyle bir sorun varsa garatiye ver bence.baktın ilgilenmiyorlar tüketici haklarına şikayette bulunursun.

2 yıllık garantisi var bea daha telefonm 4 aylk..Söle sonlara doğru yaklasalm veririm yaparlar

ÖmüR

Üye
Bende de Var Hep Kırmızıda Bu Sorun Var Diye Mavi Aldım Buda Sorunlu Çıktı Ben Bu Nokianın...

iyi günler. Bendede var bu bir sorun mu ne gibi sorunlar yarat1r?

Fakat bu açıklık çok değil. Sizin gösterdiğiniz kadar. İçine tozda almıyor. Işıkda sızmıyor. Aslında garantiyede vermek istemıyorum. Böyle kullanmak pek sorun yaratmaz herhalde.

ÖmüR

Üye
Benimde Açıklık Çok Az Ama Neden Az Da Olsa Açıklık Olsun 500 Lira Para Verdik, Paramızla Rezil Oluyoruz... Lanet Olsun Nokia'ya !

öğendiğm iyi oldu.. paylaşan arkadaşa teşşekürler...

okanars

Üye
ordaki açıklığın nedeni kameradan dolayı vidalamanın köşeden değil biraz alt taraftan olması diğer tarafta köşen vidalanmış sorunsuz
ama açıklık olan yerde vidalama yapılamamış tek sorun bu

kasa açıklığı nasıl oluyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...