5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Evet eskisürüme dönüş yapabilirsin.
bence herseyı unutun sadece buna kılıtlenın sıstem gelıyor bence super olacak
Hayal kırıklığına uğramayacaksın dostum

keansue

Üye
Anivater kusura bakma biraz konu dışı ama Adana'nın neresindensin ?

kardes sıstem ne yaptın yenı sıstemını beklıyorum sabırsızlıkla

arkadaşa öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum fakat türkçeleştirme hatalı ı'lar i olarak görünüyor tavsiye etmiyorum...

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşa öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum fakat türkçeleştirme hatalı ı'lar i olarak görünüyor tavsiye etmiyorum...
O hatadan değil vede Trleşmeden de değil sadece fontta i karakterini desteklemem den dolayıdır ufak bir font değiştirme işlevi sorununu 1 dakikada halledecektir.

sinan38

Üye
abilrim ben modife ettim ama tel açılmadı ne yapa bilirim

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
..::Yeni Mod Yayımlanmayacaktır,ilgilenenlere duyurulur::..

bild

Üye
Evet bekliyorduk valla

valla ben o kadar laf yaptım facebookta seninle yüklemeni beklerdim zaten yazmışsında bekleyin yeni mod geliyor diye ama eminim yapmışsındır ve çokta iyi olmuştur ama canın sağolsun bizlerle paylaşmasanda olur sitedeki bazı elemanlar seni takmıyor diye, senin yaptığın emeği bekleyenler saygı duyanlar var bunları düşünüp siteye yüklemeni bekliyorum ben teşekkürler yinede

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
kardes ne oldu kı senı beklıyordum vallaha yaaa

yayınlasaydın keşke senin çalışmanı merak ediyordum. hayırlısı.

Evet bekliyorduk valla

Beklenildiğinin bilmekteyim ve "söz:lo lo" sitede takmama olayları felan alakası yok .O şekil olsaydı süratli Güncellemelerim ve Modlarımı baştan yayımlamazdım.

Kanım şu:Kendi sitemi oluşturduktan sonra artık orada paylaşımlarım vs. olacak yani açılışı o bitirdiğim mod ile yapacağım..

Sabır ve ilginize minnettratım..

bild

Üye
hayırlısı olsun bekliyoruz kardeş

kardeşş ben yüklemee sırasındaa nott fount!!!! çıkıyoo nedenn olabilir acabaa herşeyidee eksiksizz yapıyorumm ltf ark bilenn varsaa yardımm etsinn çokk acillll

Arkadaşlar 5800 V52.007 Firmwareyi nasıl Editlemem gerek Bir yardım edin..
Maxicep.com - BİLEN YOKMU ? - 5800 V52.007 - Yer imlerini Temizleme. / Firmware Editciler ( ACİL )

Bir türlü çözemedim İnternet tarayıcıma girdiğimde Uygulama indir müzik indir gibi Saçma yer imi klasörlerini istemiyorum. sadece Son girilen sayfalar olmalı Yardım edin..

Herkez rahatsızdır Browser'e girdimi bir sürü link.. Bunları kaldırabilelim..

Anlayan yorum yazsın.. Yardım Etsin

MFive

Üye
Beliyoruz... (Bu arada en güzel FW)yeni olan kim bilir nasıl olur

redspawn

Üye
senin üstüne mod yapan görmedim aga.. helalin var.