@n!wa+*R
Üye
-
Konu Sahibi
-
Evet eskisürüme dönüş yapabilirsin.slm beyler size bir konuda danışmak istiyorum benim şuan 5800 XM var orjinal firmware yüklü v51.0.006 v14 ben bu telefonu modifikasyon yapmak istiyorum C6Fw gibi ama acaba modifikasyonu yaptıktan sonra begenmedigim takdirde acaba eski firmwareye yani orjinal v51 e dönebilir miyim kimileri hayır kimileri evet diyor bende kararsız kaldım yardım ederseniz sevinirim
Hayal kırıklığına uğramayacaksın dostumbence herseyı unutun sadece buna kılıtlenın sıstem gelıyor bence super olacak
Nick TR "Animatör" konuya gelirsek, merkezinden yani Seyhan'dan.Anivater kusura bakma biraz konu dışı ama Adana'nın neresindensin ?
Evet eskisürüme dönüş yapabilirsin.
Hayal kırıklığına uğramayacaksın dostum
O hatadan değil vede Trleşmeden de değil sadece fontta i karakterini desteklemem den dolayıdır ufak bir font değiştirme işlevi sorununu 1 dakikada halledecektir.arkadaşa öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum fakat türkçeleştirme hatalı ı'lar i olarak görünüyor tavsiye etmiyorum...
..::Yeni Mod Yayımlanmayacaktır,ilgilenenlere duyurulur::..
..::Yeni Mod Yayımlanmayacaktır,ilgilenenlere duyurulur::..
kardes ne oldu kı senı beklıyordum vallaha yaaa
yayınlasaydın keşke senin çalışmanı merak ediyordum. hayırlısı.
Evet bekliyorduk valla
Beklenildiğinin bilmekteyim ve "söz:lo lo" sitede takmama olayları felan alakası yok .O şekil olsaydı süratli Güncellemelerim ve Modlarımı baştan yayımlamazdım.valla ben o kadar laf yaptım facebookta seninle yüklemeni beklerdim zaten yazmışsında bekleyin yeni mod geliyor diye ama eminim yapmışsındır ve çokta iyi olmuştur ama canın sağolsun bizlerle paylaşmasanda olur sitedeki bazı elemanlar seni takmıyor diye, senin yaptığın emeği bekleyenler saygı duyanlar var bunları düşünüp siteye yüklemeni bekliyorum ben teşekkürler yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?