mustafa
Üye
Arkadaşlar Bana 1 Ay Kadar Sonra İngiltereden 5800 Geliyo Acaba Yabancı Ülkeden Geldiği İçin Garantisinde Bi Sorun Olurmu Yani Türkiye İçinde Devam Edermi Garantisi vede O 1 Yıllık Müzik İndirme Programı Varmış Yanında O Türkiyedede Geçerli Olurmu ? vede İngiltereden Geldiği İçin soruyorum 8 GB Bellek Kartı veriyolar Dimi. (zaten 8gb Bellek Kartı İçin Alıyorum) Vede Bu .jar & .jad Dosyalarımı Yoksa .sis (Symbian) Dosyalarınımı Çalıştırıyo Yada Üçünüde Çalıştırıyomu (.sis & .jar & .jad) Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler.
yurt dışının garantisi Türkiyede devam etmez. madem yurtdışından telefon gelecek iphone ya da değişik bi şey al. boşver 5800'ı
Yaw afedersiniz ama siz deli misiniz elinizde fıstık gbi tel varken neden şikayet ediyorsunuz insallah bnde alcam 5800 cok istiom yaws
--------------- Ekleme ---------------
ses sorunuymus ulan o telefonun ses sorunu mu varmıs yaw
deli oluom 5800'ın tartısması bile olmaz lutfen yapmayın iphone'ye laf var ama 5800'a laf yokkk
Arkadaşlar Bana 1 Ay Kadar Sonra İngiltereden 5800 Geliyo Acaba Yabancı Ülkeden Geldiği İçin Garantisinde Bi Sorun Olurmu Yani Türkiye İçinde Devam Edermi Garantisi vede O 1 Yıllık Müzik İndirme Programı Varmış Yanında O Türkiyedede Geçerli Olurmu ? vede İngiltereden Geldiği İçin soruyorum 8 GB Bellek Kartı veriyolar Dimi. (zaten 8gb Bellek Kartı İçin Alıyorum) Vede Bu .jar & .jad Dosyalarımı Yoksa .sis (Symbian) Dosyalarınımı Çalıştırıyo Yada Üçünüde Çalıştırıyomu (.sis & .jar & .jad) Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?