mkryvz
Üye
Arkadasım Sen Millete bakıp Kendi kararından vazgeçme derim..Bu piyasada Bu telefondan (Nokia 5800)iyisini bulamassın..1500 tl olan N97 ile 500 tl olan 5800 arasındaki 5 mp kameradan farqlı birsey söylebilecek kişi yoqtur..Hatta bazı yerlerde 5800 daha üstün..baqma sen kasa acıkları fln filan..o sorunlar peq nadir oluyor..
Heheheh5800 ın üretimine gerçekten son verilmeli yoksa diğer telefonlara yazık olcak
kusura bakmayın da şikayet var sitesi hiç bir işe yaramıyor. benim birkaç şikayetim olmuştu çözemeyiz dediler. bence tüketici haklarına başvursaydın kardeşim. daha iyi olurdu. umarım sorunun çabucak çözülür.en temizi şikayetvar.com (reklama girmez umarım)... oraya yazdınmı şikayetini napıp edip bişekilde hatalarını telafi ediyolar,
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar Her sayfayı neredeyse okudum
nokianın en basta gelen sorunlarından biri bu
ama Yakında Nokia 5800 m. express e büyük patch yani Framvare getirmeyi planlıyor bu sorunların hepsinin cüzümü yanısıra telefonu İ-phone a yakın bir özellige taşımayı planlıyor bende bunu haber kaynaklarından okudum arkadaslar bende bekliyorum...
bu arada telefonlarda evet ses düsük cıkma problemini sorun olarak kabul etmiyorlar : ((
arkadasım Yanlıs biliyorsun..Firmware ile ses yüksekliği,berraklığı ve müzil ile ilgili hersey yapılabilir.Çnki 5800'da stereo surrud ses cıkısı var..En son cıkan ses teknolojisini kullanıyor.O yzdn bu isteklerimizde olabilir ama tabi nokia'ya mail atmamızda gerekiyor..Bunun en basit örneği Yeni Firmware ile 5800'a 5mp kamera çözünürlüğü gelmesi %70..Bizzat nokia ile konustum o konu hakkında olumlu seylr söyledir..İstenirse Neden yapılmasınkiArkadaşlar sesin düşüklüğü yüksekliği bi yana, ses kalitesi de berbat (berbat derken, müzik telefonu olduğunu iddia eden bi cihaz için berbat). Daha önce birkaç müzik telefonu kullanmıştım(en idealleri SonyE), onlardan sonra 5800 tamamen düş kırıklığı. Hatta kendime 5800 alırken eşime de samsung corby almıştım, onun bile ses kalitesi 5800 beş basar malesef...
arkadasım 5800'ın sesi Samsung gibi bir Modellerde olamaz..5800'la kendi modelleri ve iphone ile kapısır..İphone ile kapısmasının sebebi bariz belli.Apple.Şirket saten İpod ile ünlü..ses kaliteleri dehset derece süper..iphone ve Nokia'nın BAZI modelleri kapısabilir..
Malesef bu patch le olacak bişey değil, patch ancak volume yükseltebilir, sesin billur gibi çıkması için, daha önceki modellerde olduğu gibi atanmış ses işlemcisi olmalıydı malesef(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?