5800 Rezaleti

11 ay once 5800 aldım 4 kere tamıre yolladım tamir edilmedi eylul de tuketıcı haklarına yolladım 2 hafta once karar cıktı telefonu degıstırme kararı 1 hafta oncede aldıgım yere verdım degısım kararı cıktı dıye hala beklıyorum telefonumun degısmesını kufur etsem yerı almayın su telefonu ....

--Usta--

Üye

heheheh bu adam sırf bu yazıyı yazmak için üye olmuş siteye (konu sayısı 1--mesaj sayısı 1)

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar 5800'a nasıl format atılacağını bılen var mı ? var ise yardımlarını acılen beklıyorum şimdiden ilginiz için teşekkur edrım

telefon kapalı iken..yeşil tuş-kırmızı tuş-kamera tuşu-açma/kapama tuşu..bu tuşlara aynı anda bas ve eller birleşene kadar bırakma tuşları..işde bu kadar

Mert-77

Üye
Hayır kardeşim bende de 5800 dan önce 5300 xpressmusic vardı 5800 dan kat kat kaliteli ve yüksek sesli mp3 çalıyordu. 5800, xpressmusic falan değil vasat dokunmatik bir telefon kim ne derse desin.

lan telefon kullanmayı bilmionuz 5800'a kabahat buluosnz.

daha pandora'nın ne oldugunu duymamıssın uygulama diyorsun.

demekki senin ipinle kuyuya inilmez

--Usta--

Üye
Hayır kardeşim bende de 5800 dan önce 5300 xpressmusic vardı 5800 dan kat kat kaliteli ve yüksek sesli mp3 çalıyordu. 5800, xpressmusic falan değil vasat dokunmatik bir telefon kim ne derse desin.

kardeş 5800 nokianın ilk dokunmatik telefonu olduğu için hatalar yaptı tabii.

katılıyorum

geçmiş olsun. bende orjinal kulaklığını takınca yıkılmıştım ama N96 nın kulaklığını takınca gerçekten müthiş ses verdi. bir iki şarkı dinyebildim son seste kulaklar kaldırmadı

benim kulaklıkların ses setinden farkı yok... hani düğümlerde davul çalar davuldaki bası göğüsünde hissedersin... kulaklığı taktığımda aynı hissi veriyor... orta dinliyorum... son ses açamıyorum...

al bndende okadr bass güçlendiriciyi aktif yapıyom oradan ayarlara gelip ses yükseliqi ve stereo genişlenetme açık ses %80 de anca kulaklıktan dinliyom yoksa kulaklar cınlıyor

mnamijok

Üye
valla kardeş bu telefon işi şans işi ben aldım gümbür gümbür çalıyor sen yinede hakkını ara bence..

Adam 2009 da yazmış birader.. neyini arasın daha..

eren3546

Üye
5800 gri navigation modelinde ses yüksek
5800 mavi de ses düşük

ali.oren

Üye
kardes bence boşuna uğraşmışsın. Bazı cihazlar her ortamdan alınan mp3 leri codecleyemiyor. Ama nokia pc suite üzerinden biçimlenerek tele atılan parçalar yüksek ses veriyor çünkù pc suite telefona göre en yüksek orana ayarlıyor.

enes30

Üye
Dostum şunuda söylemek isterim senin aldığın yer hatalı vermiş bizim sınıfda bir arkadaş son ses dinliyor aramızda 10 metre var ve sınıf uğultusunda ben bile duyuyorum dinlediğini

arkadasım davanda haklısın hayırlısı olsun ama ben ne bileyim A101 veya bim veya bu sekilde ürünü normal piyasa fiyatı altında satan yerlerden alış veriş yapmanın yanlış oldugunu düşünüyorum çünkü resmen hatalı problemli veya bir takım özellikleri eksik olarak satıyorlar hayırlısı olsun ne diyeyim ..

geçenlerde farkettiğim bi olayı paylaşmak istiyorum....telefonum blue die aldım ama orijinal teması navigator çıktı... aynı telefondan arkadaşda var ondada sound wawes teması mavi var... sorun nerde arkadaşlar?

kesgins

Üye
Kardeşim siz siz olun teknomarketlerden cep telefonu almayın kesinlikle. Piyasanın altında fiyatla cihaz satıyorlar ama nasıl acaba bir düşünmek lazım. Bimeks den n97 mini aldım başıma gelmedik kalmadı 2 sefer cihazımı değiştirdiler, üçüncüsünde ben istemiyorum bu cihazı paramı iade edin dedim bin dereden su getirerek cihazı iade aldılar en sonunda, 27 günde 3 cihaz kullandım. Normal mahalledeki telefoncudan 110 tl gibi farklı fiyata aldım aynı cihazı 4 aydır kullanıyorum ve gayette memnunum. O gün bu gündür teknomarketlerden alış veriş yapmıyorum. Sizede tavsiyem yapmamanızdır.

evet bende aldım 5800 express den. sorun var ama bence telefonda değil, kulaklıklarında var. sony kulaklığı takınca keyfi yerine geliyor sesin. kendi kulaklığı çook kötü, bass yok, kaliteden anlıyorsunuz sizde. tlf un hoporlorude az ses veriyor, acaba paketinden çıkan orjinal kulaklığı değilmi ki

DPool

Üye
Oha 34 sayfa yorum yazılmış konuya