combative
Üye
Ben çok uğraştım ama çizilmediarkadaşlar bende yaklaşık altı ay kadar kullandım bu aleti ve müthiş bir telefon oldukçada memnun kaldım kamerasından tutun müziğine kadar navigasyonundan oyunlarına kadar 4*4 lük bir telefon sadece tek kötü olanı ekranı istediğiniz kadar kollayın çiziliyor ve birde önemli olanı da sakın olaki tuvalete düşürmeyin birdaha kullanamıyorsunuz (tıpkı benim gibi) ama yinede alacağım en kısa zamanda saygılar
Arkadaşım biryerde haklısında,üzerinde bukadar özellik barındıran bir telefonun, neden aynı özellikleri taşıyan cihazların 3 de 1 fiyatına satıldığını hiç düşündünmü?Bu cihazda özellik var ama kullanırken çok iyi bir konfor beklemeceksin.Ha şu imkanın da var eğer istersen cihazını BURADA olduğu gibi geliştirebilirsindeBölümün çoğunu okudum. Bence de yetersiz bir cihaz. Şu konuda yorum yapan arkadaşlar haklı; Bu kadar özelliği barındırması ve bu fiyata satılması çok güzel. Ama gel gelelim çok verimli bir cihaz değil. Kulaklık ses kalitesi ve yüksekliği yeterli değil ki xpressmusic serisi bir telefon. Müzik serisi bir telefon bırakında en iyi yaptığı şeyi yani müzik dinleme zevkini versin.Beğenmediğin özellik yok sayılır çünkü beğenmezsen o özelliğini kullanmazsın. Birde bazı arkadaşlarda şu anlayış var. bu paraya bukadar. Ucuz bir telefon değil açıkcası sonuçta 450-600 TL. arasında. Sonuçta bu parayı ödüyoruz ve nokia da diyorki bu telefonda bu özellikler var. Ve yine diyo ki bu telefonun adı xpress music. Fiyatı da onlar belirliyo. Bu paraya ancak bu kadar diyebilirmi nokia. Bi arkadaş aynen bu anlayışla git 1500tl ye iphone al demiş.
Lütfen objektif olun. Benim telefonum diye çok iyi aman şöyle iyi böyle iyi demeyin. Eşimde var bu telefon. Açıkcası ilk izlenimlerim iyiydi. Ama özelliklerini kullandıkca telefonun verimli olmadığını düşünüyorum.
Nokia bu şekilde dokunmatik telefon yapacaksa bence yapmasın.
Arkadaşım biryerde haklısında,üzerinde bukadar özellik barındıran bir telefonun, neden aynı özellikleri taşıyan cihazların 3 de 1 fiyatına satıldığını hiç düşündünmü?Bu cihazda özellik var ama kullanırken çok iyi bir konfor beklemeceksin.Ha şu imkanın da var eğer istersen cihazını BURADA olduğu gibi geliştirebilirsinde
ya siz telefondan ne anlarsınız ki (herkes e söylemiorm) sen telefonu sadece ses için mi alıyorsun diğer özellikleri hangi telefonda var bu 1 ikincisiyse sende bir problem var bnim de 5800 ım var hiç böyle bir sorunum yok bangır bangır ses geliyor aynı zamanda ekolayzır ayarlarını da yapmamışsındır sen allah bilir!güncellemeni yap ekolayzır ayarlarını da yap adam gibi bak bakıyım noluyo!Bnce son derece başarılı biir telefon tek sorunu çok azdaha hızlı olabilrmiş ama bnce bu çokda bir sorun deyil.NOKİA YI tebrik ediyorum sonderece başarılı!!
ya siz telefondan ne anlarsınız ki (herkes e söylemiorm) sen telefonu sadece ses için mi alıyorsun diğer özellikleri hangi telefonda var bu 1 ikincisiyse sende bir problem var bnim de 5800 ım var hiç böyle bir sorunum yok bangır bangır ses geliyor aynı zamanda ekolayzır ayarlarını da yapmamışsındır sen allah bilir!güncellemeni yap ekolayzır ayarlarını da yap adam gibi bak bakıyım noluyo!Bnce son derece başarılı biir telefon tek sorunu çok azdaha hızlı olabilrmiş ama bnce bu çokda bir sorun deyil.NOKİA YI tebrik ediyorum sonderece başarılı!!
arkadaşlar pazar gün 5800 telefonumu aldım ... Ama dün şöyle bi sorunla karşılaştım menüye girdiğim zaman ekranun sağ tarafındaki (örn:uygulamalar) seçtiğimde ekran kayıyorBiraz sol tarafa dogru dokandığımda düzeliyor ve açılıyor neden olabilir acil yardımlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?