achilles194
Üye
kardeşş bende 5800 almayı düşünüyorum ama kararsızım SAMSUNG MONTE VAR ŞİMDİ AKLIMDA bu arada sana gelen telefonun 2. el olması gerçekten çok üzücü aşşağılık herifler kullanıp kullanıp satyorlar bazen ama bildiğim elektronik işi gerçektenmedya mark dünyanın en büyük spotçusu haberiniz olsun slovakya polonya ve diğer batı avrp ülkelerinden kaçmış bi şirkettir trde bilmemelerinin sebebi bu teknosayada güven olmuyor harbiden ben tel aldım oradan 2.ci el çıktı y ederimbaktım telde remzi abi diye birinden mesaj vardı 13 tane göndrlmiş mesaj vardı ve bir süre konuşma süreleri
merhaba arkadasım..yazını okudum gercekten herseyi cok detaylı vurgulamıssın.Benim sana önerilerim olcak.öncelikle telefonu alırken kutusundan cıkan dandik beyaz renkli kulaklıgı kullanıyordum bende.ama bu kulaklıkla mp3 uzantılı müzikleri falan dinlerken cok cılız bie ses ile dinliyordum taki telefonun yazılımını güncelleyene kadar.wireless modem vasıtasıyla internete girdim ve guncelledim.hafıza kartımı falanda cıkarmadım.hiçbirsey silinmedi.yüklemiş oldugum yazılımda 23 mart 2010 tarihinde piyasaya sürülen yazılım.yazılım sürümü V50.0.005 ..eger bu yazılımı sende yüklersen sorunsuz bir sekilde bu cılız ses olayından kurtulmus olacaksın.Şuan dediğim o dandik kulaklıkla müzik dinliyorum ses süper cıkıyor.Cok da memnunum.Dediğim gibi telefonunu bir an önce güncellemeni öneririm.Ayrıca sesin yanı sıra telefonumda internete girdiğimde donup kapanmalar yada telefonu yere koydugumda ekrarnın kaybolması ayrıca telefonumda yawaslama wardı bu guncellemeyi yaptıktan sonra telefon adeta yediden dogdu diyebilirim.Bütün sorunlar ortadan kalktı..umarım yardımcı olabilmişimdir..hoşçakal...
kardeşim kusura bak veya bakma hata sende telefonun hiç bi suçu yok sadece kendi kulaklığında az ses çıkıyor ben ETON bi kulaklık aldım adeta kulaklarım sağır oluyor bundan sonrada 5800'ı küçümseme HATALI SENSİN telefon değil unutmaki 5800 için iPhone KILLER deniyor ...
Ses olayı kısıye yonelık memnuyetsızlık olabılır ama nokıanın ses sıkıntısını gıderdıgını dusundum ılk 5800 sesı duydugumda ama dıkkat edın cogu karısık seslı parcalarda seslerın ust uste bınmesı durumunda sorun var ıyı dınle, kulaklıgın yada haporlorun sesı bı sekılde halledılır ama daha cok hatası var tabı kı meseLa;
1) telı ılk aldıgımda v20 idi ve kasası sorunlu cıtır cıtır ses gelıo (v30 du hiç bir sorunum ses gelmedi kasadan)
2) aynı sorun ekranda da var dokunup elını cekınce cıt dıe bı ses gelıyo (ekran sapa sağlam samsung 8910i 1500tl olan telefondada oyle bir ses geliyor ekrandan)
3) bnm cıhazım flv vıdeo oynatmada sorun yasıo surum farkından dolayı (skyfire yüklediğimde gayet süper çalıştır.)
4) avrupada bı cok surumu toplatıldı bu telın (toyatada araba toplattı toyotadamı almayalım ayrıca samsung da defalarca telefon toplattırdır.
5) cıhaz cok yavas telden anladıgım halde ne yapsam hızlanmadı (daha hızlısı için 1200 tl ve üzeri ücretle telefonlar satılıyor hız istiyorsan alabilirsin. HTC HD2 - iphone 3GS - Samsung 8910i)
6) batarya en fazla 2 gun gıdıo ve 3 dıs sarj bı anda tek dusebılıyo ve bırden kapanıyo ( Hergün ortalama 4 Saat mp3 dinliyorum telefon konuşmalarımı saymıyorum ücretsiz görüşmem olduğu için hep arıyorum. 3 gün rahat gidiyor )
7) sardan cıkarıp hemen acınca ekrandakı renk kaymaları sızde de varmı bılmıyorum (böyle bir sorunu ilk kez duydum)
8) galerı asırı yavas ve tel kendı cektıgı resımlerı bıle okumakta zorlanıyo (v50 de öyle bir sorun kalmadığını herkes bilebilir.)
9) kımse ınkar etmesın V50 de de bı cok hata var, Wi-fi gıbı.. (ev iş ve alışveriş merkezleri ve otobüste gayet süper kullanılıyor.)
10) Bazı tel arastırmacı ve pazarlamacılarına gore 5800 Iphone KıLLer degıl sadece pıyasa canlandrma aracıdır kı onun ıcın diger 5*** (53**, vb dokunmatık nokıa teller) cıhazlar 3g vb ozellıklerı olmadı halde , kamera kalıtesı daha dusuk olmasına ragmen bu cıhazlar ve 5800 arasında kı fıyat durumu kı sasırtıcı bı durumsatıcılar bıle yorum yapamıyprlar sorun ınanmayan varsa (nokia her zaman en cok saten telefonunun fiyatını düşür düğünü nokia yı iyi bilen herkes bilir. örnek:6230i )
11) Garantıye gonderırsenız de Nokıa Co ile bı alaka olmadan garantı hıc bırsey yapmadan telı sıze format atıp yapılmıs olarak gonderektır(siteyi iyi incelersen telefonunun parasını alan kişilerin sayıları senide tatmin edecek kadar vardır.)
Her neyse bu tıp sorunu olanlar ve memnun olmayanlar 3 kez garantıye yollayın ve cabuk gelmesı hakkında sıkıstırın her seferınde sonra da sorunlar duzelmedı dıye kı duzelmez zaten TUKETICI HAKLARINA basvurun kı cozum kesın olarak verıyorlar ben oyle yapıcam yapınca durumu haber verırım fakat sızde arastırın tabıı...
BEnde kı durum bole bana soran olursa da sakın 5800 ALMASIN
(Ya Nokia'nın sana bir garezi var, veya Nokia'nın bana süper bir kıyagı var telefonum müthiş calişiyor telefonunundan şikayetci olanların sayısı memnun olanların sayısının 20 de 1 i bile değildir. bence bu fiyata alınabilecek en güzel telefondur. telefonun kullanımıda güzel çektiği fotoğraflarda. Ayrıca Kimseyide yanlış yönlendirme gibi bir hakkın olduğunu düşünmüyorum.)
Senın adına sevındım erdogan ama bende memnun olandan cok olmayan gordum ama umarım baskaları memnun kalır
Evet görmüş olabilirsin ama görmediklerin de yok değildir. yani genelde memnun kalmayanlar avaz avaz bağırır ama her memnun olan bağırmayabilir, memnun olmuştur fakat sesini çıkarmıyordur
Umarım anlatabildim.
yokya insanlar diyorki en ucuz olsun ama en mükemmeli o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?