osmanaktag
Üye
-
Konu Sahibi
-
eee daha ne olsun be yane daha iyisi elbette var nemi bende var canon digital foto makinesi
Gayet Hoş Bi kamerası var bende memnunum çeşitli sistem dosyalarını oynayarak telefonunuza zarar vermeyin koskoca NOKİA düşünememiş gibi biton gereksiz yok bunu buraya atın hızlanır yok bunu buraya atın efendim daha netleşir hepsi fasa fiso bence tüm özellikleri iyy.
Ben 5530 kullanıyorum kamerası aynı bende çok memnumum. 5530 & 5800 harika teşkükürler bu arada
Evet megapixel olmasının netlikle alakası yok lensi çok iyi. benim samsung jetten iyi çekiyor gibi.
5800 gerçekten resimleri çok iyi. Fakat karanlık ortamlarda biraz kötü ama aydınlıkda süper daha ne olsun
5800 gerçekten resimleri çok iyi. Fakat karanlık ortamlarda biraz kötü ama aydınlıkda süper daha ne olsun
arkada_lar bende de 5800 cihaz var ve nadir arkada_1m1z1n payla_1mlar1n1 takip ederek mükemmel bir cihaz haline getirdim ama kamerada oynama yapmay1n yani her hangi bir pro yapmay1n yaz1k olur cihaza ve gerekte yok arkada_lar1n dedii gibi netlik tatmin edici daha iyisini isteyen buyursun fotoraf makinas1 kullans1n gece çekiminde yap1lcaklarda gayet basit kameray1 aç1n 3 çizgi sembolüne dokunun yani ayarlar orda sahne modunu gece portresi olarak dei_tirin göreceksiniz çekimdeki netlik biraz daha artacakt1r unutmay1nki cihaz1m1z nok1a d1r telefon piyasas1n1n tek hakimi, kral1. beliki daha iyi özellikli cihazlardan bahsedilecektir ama unutmay1n cihaz1n firmas1,servisi ve ne kadar uzun ömürlü olduuda bir o kadar önemlidir.
bence resim kalitesi vasatın çookk altında....
bu arada aleti de aldım diyosun yani..hayırlı olsunwalla seni tatmin etmeyebilir saygı duyarım ama çok merak ediorum günde 5800 ile ne kadar foto çekiosun amatör birisi için bence çok çok yeter li yok ben profosyenel fotocuyum diosan neden 5800 ile uğraşasın ki..al benim gibi süper dokunmatik Canon IXUS 200 IS 12.1MP (dokunmatik) 3.0" LCD Dijital Fotoğraf Makinesi keyfine bak fotoya kesin çözüm))
teşşekür ederim darısı teknoloji severlerebu arada aleti de aldım diyosun yani..hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?