5800 Narinmidir? Cevabı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar kalem yeri gevşedi kalem çok rahat çıkıyor bi çaresi var mı eskisi gibi sıkı olması için yoksa servis halleder mi götüreyimmi

Mygse

Üye
arkadaşlar kalem yeri gevşedi kalem çok rahat çıkıyor bi çaresi var mı eskisi gibi sıkı olması için yoksa servis halleder mi götüreyimmi

nasıl bir bahane uydurcaksınki serviste? yada servisten nasıl bir çözüm bekliosn?

Evet Aldığım yerde adam dedi o telefon narindir düşürme falan dedi bende el üstünde tutuyodum ama ben korudukça o yere düştü fakat pek bişi yok sadece arka kapakta ufak bir kertik var.Nokia Ne kadar hantal telefonda yapsa Yapınca yapıyor Abi ya xD

bitix_09

Üye
Samsung olsa 5 parçaya ayrılırdı Nokia sağlam
aynen katılıyorum.
bende samsung star vardı ilk düşüşünde paramparça oldu. çokta yüksek değildi.50cm flndı.
geçen gün 5800 merdiven boşluğuna düştü.aha dedim gitti telefon.bi gittim baktım sadece pili çıkmıs yerinden.

.Nokia çok sağlam 3720 ile 8800 özellikle ..

benimki iki kat merdiven indi gene de hiç sorunu yok

Lacoste

Üye
N95 i iki senedir kullanıyorum yapmadığım eziyet kalmadı telefona sadece ekrana sert darbe alınca kırılıyo onun dışında 50 kere düşürmüşümdür tık yok maşallah nokia forever

enjo3

Üye
bişe olmaz bu telefona nokianın her telefonu gibi buda takoz... 6600 bir 5800 iki...

üzerinde çekiç bile kullanabilirsiniz denemişliğim var

eyi eyi sağlam alet benim de 1-2 taklam var ama sapasağlam duruyor

o da bişiy mi babam tarlada bnm N73 ün üzerinden traktürle gçmişti zeminin de biraz yumuşak olmasından kaynaklansa gerek bişiy olmadı telefona

valla herhangi bir koruma kılıfı olmadan kullanıyorum birkaç kez düşürdüm bir şey olmadı bakalım sonra bir sey cıkarasa bilmem yinede elektronik cihaz hiç belli olmaz sakınacaksın değil mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...