5800 Mesaj geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cs***MaN

Üye
    Konu Sahibi
5800 Mesaj geldi
Arkadaşlar bana mesaj geldi yasal uyarı diye mesajda bi imei numarası yazıyo klanlanmıstır cihaz 30 gun içersinde kapatılacaktır diyo satın aldıgınz yere götürün diyo ama mesajda yazan imei numarası benim kullandıgım 5800 ile aynı imei numarası diğil bişey olurmu yoksa önceki kullandıgım telefonların imei numarasımıdır...

Nadir

Emekli Yönetici
evet eski telefonunun ya da hattını taktığın bir telefonunda olabilir..

Cs***MaN

Üye
    Konu Sahibi
Yani 5800 için bir sorun yok....

Nadir

Emekli Yönetici
5800 imeini imei.tk.gov.tr den kontrol et..

ciko6189

Üye
şuan kullandıgın cihazın imei deilse
yakın zamanda bu telden önce kullandıgın cihaz için uyarılmıssındır

Cs***MaN

Üye
    Konu Sahibi
tamam sağolun arkadaşlar..

arkadasım hmn faturasını ve telefonu alarak aldğın yere götür ama hiç vakit kaybetme... inş fazla uğrasmazsın

Cs***MaN

Üye
    Konu Sahibi
siteden kontrol ettim benm 5800 imei si kayıtlı ama bana gelen msjdakı imei numarasına baktım o kayıtlı değil diyo yani sorun yok arkadaşlar o telefonda kimin artık bilmiyom markası sony ericsson t10 felan

iyi arkadasım senin sevindim çünkü çok uğrasırdın

6630 um klonlandı ve açtırana kadar ki o da tek hatla en az 30 tl lik telefon faturası 10 tl lik faks parası hiç bilemiycem kadar da gaz parası harcadım ama sonunda açtırdım ve kullanıyorum tabi tek hatlaumarım 5800 ımın başına böle bişey gelmez..ya da gelse bile garantisi halleder.zannetmiyorum ama!!!

--------------- Ekleme ---------------

5800 imeini imei.tk.gov.tr den kontrol et..
nadir dostum sanırım iphone un üzerine bi de 5800 almışsın hayırlı uğurlu olsun...bi sorum var..senin telefonun önündeki tuşlar(kırmızı beyaz yeşil) biraz içe göçük mü..yani yeşil baya göçük beyaz biraz...siyah onlardan biraz üstte..dikkatli bakınca görünüyor..acaba servise götürsem mi?

baranas

Üye
5800 multi touch varmı

Cs***MaN

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarnz icin tskler arkadaslr srun olmaz bna gln 1mei numrsi bnmki dgl baska telefonun bu arda ark tuslr hkknda sru srms bnmk1ler yeslde kirmizda beyaz esit gck felan dgil snn icin br srn yrtmysa servse verme onmli bsey oldnu snmiyrum

yorumlarnz icin tskler arkadaslr srun olmaz bna gln 1mei numrsi bnmki dgl baska telefonun bu arda ark tuslr hkknda sru srms bnmk1ler yeslde kirmizda beyaz esit gck felan dgil snn icin br srn yrtmysa servse verme onmli bsey oldnu snmiyrum
saol dostum ne bilim yeşil tuş nerdeyse ön panele sıfır gibi..ama tamamen göçene kadar gitmiycem servise

Cs***MaN

Üye
    Konu Sahibi
bencede öyle yap.....

aga bana da o sekılde bı mesaj gelmıstı ben turkcelle maıl attım cevapta hattınızı taktıgınız baska bır telefon ıcın yollanmıstır dendı eger senın telefonunun ımeı numarası degılse sorun yok demektır ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...