5800 kullananlar içeriye

5800 da hata-sorun aldınız mı

• evet

Kullanılan: 102 32.5%
  • hatır

Kullanılan: 212 67.5%

• Kullanılan toplam oy
    314
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baranas

Üye
    Konu Sahibi
5800 kullananlar içeriye
anket yukarıda

Tepkiler: tembar
Telefon süper kardeşim benim kuzenim almıştı kıskandım bende aldım n97 den sonra en iyi Nokia teli bana göre alırsan cok memnun kalırsın hüsrana uğramazsın

Telefonu Türkiye ye ilk geldiği zamanlar aldım ve ilk alırken tereddütlerim vardı ancak kullanmaya başladıktan sonra almakla en iyisi yaptığımı farkettim. Ve her geçen gün yeni yazılımlarını çıkartarakta kullanımını daha da çok sevdiriyor. Düşünen herkese tavsiye ederim. Ha bu arada ben 850 ye aldım şu an 529 TL ama teknoloji işte sabır mümkün değil

telefon çok hatalı bence dokunmatiği bozuldu yaptırdım yine bozuldu

beyler simkart dolu olmamasına rağmen alalı 2 gün oldu ama sim kart dolu uyarısı veriyo

yardımm

Cs***MaN

Üye
Telefonu 1,5 aydır kullanıyorum hiçbir sorun vermedi.....

Arkadaşlar bende alalı 2 hafta oldu söylemek isterimki telefon bi teknoloji harikası dokunmatik oluşu yeter ama bazı eksiklikleri var nokıa işini bilen bi şirket eski telefonum 5610 XpressMusic di telefonun sesi akıllara zarar iyi bir kulakklıkla bende sesi seven bi insanım inanırmısınız bu telefonu alırken 5610 dan daha iyi olacağını düşündüm (ses açısından) ama bi berbat bence 130 db gücünde sony marka 5610 dan kalma kulaklıkla bile berbat bi ses veriyo o canımı sıktı birde kamerası kötü dediğim gibi adamlar hepsini yapsa 5830 diye çıkardımı ona ne koycak onlarda haklı ama telefonu almayı düşünen varsa tek kelimeyle mükemmel bir tel özelliklede win 7 yi kurunca daha bi güzel oluyo ama pek tavsiye etmem tel biraz yavaşlıyo ama herşeye rahmen güzel bir tel ve telefoncuyla anlaşdım n95 kamerasını takacak bide öle denicem ses sorunuysa bakanlık yasaklıyomuş şimdi bütün tellerde yüksek sesi ondan böleymiş telefonun biosna giren bi program varmış onla bu e250 lerdeki gibi ses ayarlana biliyomuş ama tel garanti dışı kalıyo ben 2 yıl kadar kullanırsam öle yapacam herkese ii günler...

mustafa

Üye
win 7 demekle neyi kastediyorsun??

maddix

Üye
''Berke'' telefonu kullanmasını bilmiyorsun o zaman sen kendıne tuşlu telefon al en iyisi dokunmatik telefonlar kibar insanlar için

Benim şöyle bir sorunum var sadece. Telefon kapalı ve şarjda iken şarj etme durumuı bittiginde şarjdan alıyorum. Hemen 2-3 saniye içinde açma tuşuna bastığımda ekranda bazı renkler beliriyor ve titremeye başlıyor. Daha sonra kendi kendine kesiliyor ve telefon açılıyor. Daha sonra dediğimde 10 saniye kadar. Bir keresinde o renkler hiç kaybolmamış ve telefon yarım saat kadar açılmamıştı. Tekrar kapatıp açmama rağmen geçmemişti. Fakat bunu sadece bir kere yaptı. Servise götürmedim henüz çünkü beni rahatsız eden bir durum değil. Acaba bu sorunu başkalarında da yapan var mı?

tip_sizz

Üye
aynı sorun bendede vardı sadece menü/secenekler/ hafıza bilgileri/ hafıza kartı yapıyorsun sorunun halloluyor güle güle kullan

--------------- Ekleme ---------------

bu yorumum mesajlarında sorun olan arkadaşa idi ynlıs yere yazmısım

djkeles

Üye
bende tek sorun var webde dolasırken atıyo benı baska sorun yasamadım

Bakın 5800 olanlar hep pozitif çünkü süper. Tabiiki hataları olucak teknoloji cilvesi bu.
5800 Kullanmayanlar ortaya boş laflar atmasın.

Telefon süper ötesi birde wireless modemim olsa ah"!

Soruma hala bir cevap arıyorum Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

günceleme yaptım bluetottoh arızalandı ve telefon arada sırada kapanıp açılıyor.. bazan donuyor.

Bende Yanlış Kutu Vermişler. Sertifika Alamadım . O Kutuyuda Başkasına Satmışlar
O Yüzden N95 Aldım Ve Birçok Özelliği 5800 Dan Güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...