xxdama Üye cerdar83' Alıntı: Neden olmasın? Kıl Oldum Sadece Kapatmak İsteyip kapatamayınca --------------- Ekleme --------------- Arkadaşım Bir Zararı Mı Olması Lazım Soru Sormak İçin? Genişletmek için tıkla ... akLIMA SUPER bi fikir geldi. flash IN onundeki cam warya iste onu arka kapagIn icinden beyaza boya KOKTEN kurtulursun dostum
cerdar83' Alıntı: Neden olmasın? Kıl Oldum Sadece Kapatmak İsteyip kapatamayınca --------------- Ekleme --------------- Arkadaşım Bir Zararı Mı Olması Lazım Soru Sormak İçin? Genişletmek için tıkla ... akLIMA SUPER bi fikir geldi. flash IN onundeki cam warya iste onu arka kapagIn icinden beyaza boya KOKTEN kurtulursun dostum
ltn53 Üye herkes patch vardı diyorda nye kimse o patch ı ermiyor veren bazı arkadaşlar var fakat çalışmıyor :S
muzo52 Üye saçma bir durum neymiş gizlı kamera olacakmış adam o işi göz önüne alırsa camı komle siyah boyayla kapatır bence gereksiz bir durum gibime geldi sadece batarya bitsinde erkenden nasıl biterse bitsin diye düşünülebilir kanımca..kıh kıh kıh
saçma bir durum neymiş gizlı kamera olacakmış adam o işi göz önüne alırsa camı komle siyah boyayla kapatır bence gereksiz bir durum gibime geldi sadece batarya bitsinde erkenden nasıl biterse bitsin diye düşünülebilir kanımca..kıh kıh kıh
reşoberbang Üye reactor1111' Alıntı: sanki zoom yapıyormuş gibi yakın gösteriyor video çekimi yaparken. sizde de böylemi? Genişletmek için tıkla ... Evet bendede öyle ?
reactor1111' Alıntı: sanki zoom yapıyormuş gibi yakın gösteriyor video çekimi yaparken. sizde de böylemi? Genişletmek için tıkla ... Evet bendede öyle ?