Aѕѕαѕѕiη™ Üye s.hlvaci' Alıntı: Arkadasm cok yardımcı oLdun eyw Genişletmek için tıkla ... İşine Yaradıysa Ne Mutlu Bana
s.hlvaci' Alıntı: Arkadasm cok yardımcı oLdun eyw Genişletmek için tıkla ... İşine Yaradıysa Ne Mutlu Bana
34erkan1903 Üye temalar için sağol... bişey sormak istiyorum, temaların standarda göre bazı uyumsuzlukları ve telefonu yavaşlatma problemleri oluyormu hiç?
temalar için sağol... bişey sormak istiyorum, temaların standarda göre bazı uyumsuzlukları ve telefonu yavaşlatma problemleri oluyormu hiç?
Aѕѕαѕѕiη™ Üye 34erkan1903' Alıntı: temalar için sağol... bişey sormak istiyorum, temaların standarda göre bazı uyumsuzlukları ve telefonu yavaşlatma problemleri oluyormu hiç? Genişletmek için tıkla ... 1 veya 2 temadan Bişey Olacağını Zannedmiyorum...Ama Yüklersen 9-10 Tema Yavaşlar Telefonun
34erkan1903' Alıntı: temalar için sağol... bişey sormak istiyorum, temaların standarda göre bazı uyumsuzlukları ve telefonu yavaşlatma problemleri oluyormu hiç? Genişletmek için tıkla ... 1 veya 2 temadan Bişey Olacağını Zannedmiyorum...Ama Yüklersen 9-10 Tema Yavaşlar Telefonun
Aѕѕαѕѕiη™ Üye g1serdar' Alıntı: ellerine sağlık harika... Genişletmek için tıkla ... Yorumun İçin Teşekkürler
karakartal44 Üye Abicim bizleri mestettin.Bu kadar uğraşmana değer umarım.Çünkü ben çok memnun oldum.Ellerine sağlık,teşekkürler.
Abicim bizleri mestettin.Bu kadar uğraşmana değer umarım.Çünkü ben çok memnun oldum.Ellerine sağlık,teşekkürler.