! AhmeT !
Üye
-
Konu Sahibi
-
aynı telefon olmalarına karşın t11 olanda 600 mhz işlemci 256 ram var, racer 2 de 500 mhz işlemci 512 ram var. T20de çok pahalı be abicim yasakın alma alıyorsan t20 al
hem ekran çözünürlüğü az ve işlemci hızı çok düşük 500mhz işlemci var
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburda özellikleri yazıyor berbat bir telefon
Arkadaşlar 5800'ımı satıp t11 almayı düşünüyorum.5800ın bu yavaşlığından bıktım ve android kullanmak istiyorum.Yalnız birkaç sorum olacak.Birincisi t11 in oyun performansı.Sizce oyunlarda fazla performanslı olur mu ? Oyun konusunda t20 ye mi daha yakındır t10 a mı ? Mesela Fruit ninja oyunu t20de açılmasına karşın t10da açılmıyor.İkincisi ise şarj konusu sizce ilerleyen zamanlarda günde iki kez şarja takmam gerekebilir mi ? Üçüncüsü ise küçük ekranı ve çözünürlüğü oyun ve programlarda dezavantaj olur mu ? Biraz uzun oldu ama cevaplarınızı bekliyorum
çok açıklayıcı oldu sana ve diğer cevap verenlere çok teşekkür ederim.kardeş;
1.) Fruit ninjayı oynarsın ama diğer grafikleri yüksek oyunları oynaman çok zor.İşlemci yetersiz.
2.)1100 mAh batarya ve android 2.3.5 sistem tam tasarrufta 1-1,5 gün şarj gider.(kullanıma göre değişir)
3.)Küçük ekranı ve çözünürlüğü oyun performansını çok belirlemez.işlemci ve ram yetersiz kalır.HD oyunlar çalışmaz.
Açıklayıcı olmuştur umarım.kolay gelsin.
çok açıklayıcı oldu sana ve diğer cevap verenlere çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?