mstf_l Üye Pondusss' Alıntı: ben kullanmıyorum 5800. Çok da memnunum. Benim ki onun yanında sonic. 600 MHz işlemcim var bugüne bugün Genişletmek için tıkla ... İslemcim 369mhz ama ram im yeter acılıs 73mb
Pondusss' Alıntı: ben kullanmıyorum 5800. Çok da memnunum. Benim ki onun yanında sonic. 600 MHz işlemcim var bugüne bugün Genişletmek için tıkla ... İslemcim 369mhz ama ram im yeter acılıs 73mb
mtncelik Üye ekran dokunmatiğini bozuyor ikonlara tıklarken ikonlar aşağı yukarı kayıyor yüklemek anlamsız
bbakkus Üye Bende de bi değişiklik olmadı ama en azından biraz bile olsa bilgilendirmeye çalıştığın için teşekkürler
Bende de bi değişiklik olmadı ama en azından biraz bile olsa bilgilendirmeye çalıştığın için teşekkürler
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Tehlike ";4855107][COLOR="DarkRed' Alıntı: ne yaparsanız yapın o telefon hızlanmaz 5800 n97 5230 vs..[/COLOR] Genişletmek için tıkla ... Yok tema efektlerini kapatınca hızlanıyor. Telefon daha kendi orjinal tema efektlerini kaldırmayacak kadar güçsüz yaw
Tehlike ";4855107][COLOR="DarkRed' Alıntı: ne yaparsanız yapın o telefon hızlanmaz 5800 n97 5230 vs..[/COLOR] Genişletmek için tıkla ... Yok tema efektlerini kapatınca hızlanıyor. Telefon daha kendi orjinal tema efektlerini kaldırmayacak kadar güçsüz yaw