5800 Hatsız modu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
5800 Hatsız modu
arkadaşlar hafta sonu Konya'ya uçacağım ve uçakta müzik dinlemek istiyorum ( Telefonumu hatsız moduna alarak (5800)) görürlerse anlayıp dinlemeden bağırma ihtimalleri de var. veya uçakta ne yapmamı önerirsiniz ? Sonuç olarak telefonu hatsız moduna aldığımda uçak için bir problem oluştururmu (hostesler dışında ) ??

pasha14

Üye
Olmaması gerekiyor. Sen uçağa biner binmez hostese durumu anlat. Telefonumla hatsız modunda müzik dinleyebilir miyim de izin iste bi

Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar. umarım kıt bir hostese denk gelmem

Konu Sahibi
sim kartı çıkarınca diğer fonksiyonları kullanabilirmiyim ki ?

of gördüğüm en saçma konulardan biri oldu olacak tuvalete gitmek içinde izin al hostes ablandan millete ne senin telefonundan millet tınlamaz bile

Konu Sahibi
legendary sen git oyuncaklarınla oyna yavrucum. Bal gibide tınlıyolar

ebruelif abla hostese göre değişir 1 ay önce arabistandan geliyodum aldım hatsıza müzik dinliyorum hostes geldi uçak modundamı dedi evet dedim tamam dedi sorun cıkmıyor yani

ZaZuM

Üye
burası bilgi paylaşma forumudur tartışma yeri değil her insan anasınin karnındam dolu bi harddiskle doğmuyo arkadaşın açtığı basit bi konu ama bu sorunu daha önce yaşayanlar ve ilerde yaşama ihmalı olanlar ne yapacaklarını umarım öğrenmistır

+kilit

Konu Sahibi
symbianize sağol ama her hostes öyle olsa keşke

----------Eklendi @ 21:43:41 ---------- Yazıldı @ 21:41:44 ----------

legendry ben hepsini biliyorum ama galiba senin bilgi eksiğin var veya yazdığımı tam okumadın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...