5800 Hakkında ,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
5800 Hakkında ,
Yarın Aksam "TurkcellIM" den 5800 alıcamda bundan önce yakın tarihlerde turkcellim den 5800 alan varsa kutudan neler cıktıgını yazabilirmi , ayrıca şu saçma WH-205 kulaklıgı cıkıyormu hiç iyi deil kulakta durmuyor , kulakta durması hakkındada bilgi verebilcek varmı

Starsley

Şarj aleti usb kablosu styls kalem alacağın renge göre koruma kılıfı ve kulaklık sony tarzı kulaklık geliyo lastikli bu kadar. Ama koruma kılıfı beş para etmez ben 20 liraya orjinal kılıf aldım tavsiye ederim.

Cumartesi günü aldım MediaMarkt den. Usb, WH 205 kulaklık,pena,kalem cıktı. Kulakta durmasını istiyorsan en küçük silikonu takacaksın silikonlar kutuda var zaten. onu takıp kulak deliğine yukarı doğru oturt.

mm_mm

Üye
2009 da aldımğımda kulaklıkları mükemmeldi halen ilk gungıbı kullanıyorum yenılerdekı kulaklıklar 5 para etmz

emrah23

Üye
beyler benım bır sorum olacak ya ıphonede hanı ekranda yana kaydırıyoruz orda teamlar fılan oyunlar yana alıyor 5800 da aynısı olmasını ıstıyorum ne yapmam gerekk su an sadece asagı ııyor hanı ıphonede resımlerı hızlı kayıyorya 5800 da varmıs hangı program gerek

omerynd

Üye
kardeş fotoğraflar için dediğin program photo browser ama menü için öyle bir program yok maalesef

Spb shell kur rahatına bak.sağa sola 5 sayfa menü sağlar sana.. Yukarıda arkadaş yok demiş ama var hem de en kralı..spb shell..olmazsa olmazım.hem da ıphondan daha da kullanım alanı geniş ister saat koy ekrana ister hava durumu ister kısayol ve istediğin boyutta istediğin kadar...sınır sensin

emrah23

Üye
pekala bana link atabılırmıısn kardesım ya

Starsley

Arkadaşım spbshell i çoğu kişi biliyor ama tescillemek gerekli bunun için 30 dolar istiyo sen ancak 15 gün kullanabiliyosun eğer 30 doların varsa forumda var arama kısmına yaz çıkar.

emrah23

Üye
ya kardes tmm da vmenu arkadasım kullanıyor 1sene oldu ben bılıyorum yok oyle bır sorunu bedavaya ındırmıs

ozanazy

Üye
Spb'nin forumda s.erial ile paylaşılanı da var yanıltmayalım kimseyi ben forumdan kurdum her güncellemeden sonra tekrar tescillemek de gerekmiyor 1 kere tescille yeter.

Starsley

Arkadaşım bende indirdim hem forumdan hem oviden hemde sitesinden her yolu denedim ama tescillenmek istiyo arkdaşın nerdn indirmiş onu söylede bende indirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...