5800 hakkında yardımınıza ihtiyacım ltfn bakınn.garantiye vermek zorunda bırakmayın arklar ltfn :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erkinkoc

Üye
    Konu Sahibi
5800 hakkında yardımınıza ihtiyacım ltfn bakınn.garantiye vermek zorunda bırakmayın arklar ltfn :(
arkadaşlar benim bi sorum olucak . öncelikle 5800dan gayet memnunum ancak bir sorunum war ve canımı sıkıyor cok. telefonda bildigimiz üzere önde 3tane tusumuz war. ve bunlardan biriside yeşil tuş. bu yeşil tuş ile ekran arasındaki siyah yer war. o siyah yere bastırdıgımda içeri dogru girio . tanıdık telciye de gösterdim tam oturmamıs olabilir dior kapak elletmedim tabikide garanti kapsamına cıkmasın die. telefona herhangi bir sorun yaratmadı şimdiye kadr yaklaşık 1ay oldu kullanalı. ancak insanın canını sıkıyor işte bilirsiniz . napabilirim o sorunu düzeltmek için. o yere bastırınca yanlardan bastırınca 1-2 dk ligine sorun orta dan kalkıor ancak sonra tekrar sanıorum o yer yukarıya dogur cıkıor yani tanıdıkın didigi dogru sanırım ? . nahapmam lazım önerilerinizi bekliorum :/ ltfn çözüm bulalım arklar servise vermek zorunda bırakmayın

--------------- Ekleme ---------------

kmse yok mu yardımm ltfn

Bence servise götür...Kurcalama fazla sonra garantide problem çıkar...

Kardes 5800 larda kasa açıklığı problemi var geç kalmadan götür kabul ederlerse(aradan zaman geçmiş) telefonu tümüyledeğişirler.. Ama hiçbir zaman 5800 dan şaşma derim

erkinkoc

Üye
    Konu Sahibi
hmm . saolasınız beyler. öle yapıcam artık başka cagrem yok . gerçe problemde yaratmıor ama götürmekte fayda war . sonradan bir problem yaratmasın enazından

kol@j

Üye
bencede garantiye götür...
kasa dışında herhangi bir kurcalanma belirtisi yoksa
garanti kabul eder...bir telefon sorun çıkaracaksa zaten ilk başlarda sorun çıkarır...
iyi günlerde kullanınız...

max110

Üye
D
bencede garantiye götür...
kasa dışında herhangi bir kurcalanma belirtisi yoksa
garanti kabul eder...bir telefon sorun çıkaracaksa zaten ilk başlarda sorun çıkarır...
iyi günlerde kullanınız...

haklı ama hiç garantiye vermedşm telefonu hep 15TL'ye bakım yhaptırdım anlatırmısınız birazcık garanti ile normal yaptırmanın farkı nedir?

celibar

Üye
garanti 2 yıl bedava yapıyo, gerektiğinde değişim yapıyo.normal ise ücretli yapıyo.garantiliyi ellettirirsen garanti devre dışı kalıyo.

max110

Üye
Hmm ben hiç telefon almadım 1tane verdiler onla milleti kazıklayıp duruyorumda

erkinkoc

Üye
    Konu Sahibi
hayır kasada hiç bir belirti yok . zaten telin daha hiç kasası açılmadı ki . bazen yapıor zaten . kasa problemli. götürücez artık . bir de arklar garntide ne kadr kalıor tel? arkım 1hafta dior ?

benimki de öle hatta o yüzden yeşil tuş daha gömülü gibib duruyor.ama servise verip sinir krizlerine girmem..eğer dokunmatikte ve tuş takımında sorun yaratmıyorsa kullan öyle..5800 öle bir telefon ki sanki bir sürü özelliği sığdırim derken kasaya sığmamış da bastrmışlar ve kasa tam oturmamış gibi neyapalım işte 450 tl ye gps,wi-fi,3g...ama servise vermeye değmez bunun için..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...