5800 Garantiden Ücretsiz Yeni Telefon Almak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
5800 Garantiden Ücretsiz Yeni Telefon Almak
arkadaslar telefonum daha geleli servisten 1 hafta olmadı. ama aynı sorun devam ediyor. nokıa 2. aynı sorun yasandıgında telfonu degistiriyor yada ucretini veriyor. ben nasıl servisten yeni telefon isticem. ne yazcam dilekce felan ?

Tepkiler: cılgın_patron

kol@j

Üye
nokia müşteri hizmelerinden en sağlam bilgiyi alırsın

yada aldıqın yere soyleceksin bn telefon deqişimi telep ediyom onlar sana yardımcı olurlar

2.defa ayni sorun olursa degistirmezler.

ayni sorunlardan 3 farkli sorunlardan 5

zaten cozulemeyeck bi sorun cikarsa gonderirler degisim cihazini

Konu Sahibi
nokia müşteri hizmelerinden en sağlam bilgiyi alırsın
arasam 1 saatte zor baglanır hem telini bilen varmı

--------------- Ekleme ---------------

yada aldıqın yere soyleceksin bn telefon deqişimi telep ediyom onlar sana yardımcı olurlar

Hic sanmıorum

2.defa ayni sorun olursa degistirmezler.

ayni sorunlardan 3 farkli sorunlardan 5

zaten cozulemeyeck bi sorun cikarsa gonderirler degisim cihazini
nokıa nın kullanma kitapcıgının ark.sında ole yazıo. vermek zorundalar. suc duyurusu acsak kazanırız yani

boşa uğraşma yenisini vermiyorlar ben 4 kewre aynı hatadan gönderdim 4. deyaptılar 3 kere değişim istedim.. eğer vermezlarse irekt mahkemeye ver... defalarca gönderme ..

Konu Sahibi
boşa uğraşma yenisini vermiyorlar ben 4 kewre aynı hatadan gönderdim 4. deyaptılar 3 kere değişim istedim.. eğer vermezlarse irekt mahkemeye ver... defalarca gönderme ..
ilk once arayıp sorcam . ama vermek zorundalar. mahkemeyi kaybetceklerini bile bile bunu yapmazlar . nekadr konussalarda bıdı bıdı yapsalarda nokıa garantisini verio 2. cihaza hakkım var.

alamazmıyım simdi ben yeni tel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...