5800 Facebook

Konu Sahibi
5800 Facebook
Arkadaşlar telefonun kendi uygulamasından girince kntr gıdıyor arkadasta gıtmıyor neden anlamadım

Tepkiler: casuss07, srnseko, erdalkandemir ve 1 kişi daha
arakdaşım ayarlar-bağlantı- hedefler var onun 1.sırasına bir wlan ağını getir.. bağlanırken sana sorar bağlantı için onuda wlan ağı olarak seç.. ama wlan yoksa kntr gider her türlü

m.facebook.com wap servislerinden başlan kontör gitmez

5800 da m.facebook.com olmuyo haberiniz olsun turkcell gnçtrkll sayfasında var...

1. her zaman wlan bulmak imkansız 2.si ewet internetten wap a getir 3.sü m.face... kullanabilmek için mutlaka int. paketin yada kontörün gider senin arkadaşın 0.facebook.com dan giriyo olmalı

selam naber

--------------- Ekleme ---------------

selam bebek naber

bthn_997

Üye
yok abicim m.facebook a wap'dan girdimkuruş gitmedi yav
akşam acaba seçilmiş kişi olabilir miyim dedim telefonun kendi uygulamasına wap'dan girdim yine gitmedi

goess

Üye
bırı bna yazsın ltfen 5800 faceye nasıl grcem nerden grcem yardımcı olun lutfen

tunorno

Üye
ya arkadaşlar KESİN bilgiyi veriyorum. m.facebook.com dediğin normal feysin mobile versiyonudur para gider bu kadar basit. 0.facebook.com ücretsizdir türkcell wap-turkcell internet neyle bağlanırsan bağlan gitmez.

ibibiq

Üye
aveada nasıl waptan bağlanmak arkadaşlar?

iboca

Üye
SLM ARKADAŞLAR 5800 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BİDE 5800 NAVİGATİON VARMIŞ ARASINDAKİ FARK NE BİLMİYRUM ACABA 5800 HAKINDA DONUYO DİYOLAR DORUMU ALİMİ ACAMA 5800 MO 5800 NAVİGATONMU TERCİHİNİZ NEDİR BİDE ANTEPTEYİM BEN ACABA NERDEN ALİM TEKNOSAMI BAMUKMU BİDE DİSBİRÖTÖR DİYOLAR ANLAMADIM MSN ADRESİM BURDA YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARI BEKLİYORUM LÜTFEN ibrahim_msn_611@hotmail.com

pamukk27

Üye
yaa ugrastıgınız seylere bakın ya alın sıze herkesısn bıldıgı 0.FACEBOOK beleşşşşşşşşş

avea da girebilmek için gprs wap ayarlarını alman lazım...