5800 efekt yardım edermisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baya1994

Üye
    Konu Sahibi
5800 efekt yardım edermisiniz
arkadaslar forumda buldum ama yapamadım hata verdi bana yardım edermisiniz tel efekti kötü bilen varsa burda resimli anlatın yada msn verin lütfenn yardım edin

telefonun hackli olması gerekiyodu speed efektini diyosan

baya1994

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadasım ben haclıyacam ama jaf emulator ile ama go diyorum error diyo kaldım orda gerisi kolay bilen varsa yazsın ya çok açil deli olacam gecenin 3ü oldu hala yapmaya calısıyom error vermese ahhhhh

benm bi sorum olucak.teli hackleyince garanti kapsamından çıkıyomu?

Adilx05

Üye
Sorununu Açık Bir Biçimde Yaz Ben Yardımcı Olabilirim Sanırım....
Gang Bang Telefonunu Hackelrsen Garantiden Çıkmaz....

Sorununu Açık Bir Biçimde Yaz Ben Yardımcı Olabilirim Sanırım....
Gang Bang Telefonunu Hackelrsen Garantiden Çıkmaz....

şuan da bir sorunum yok.mesajınız için teşekkür ederim.

ya bazı konularda bu uygulamayı yüklemek için telf. hackli olması gibi yorumlar vardı.bende bu konuda bilgim olmadığı için garanti kapsamından çıkıp çıkmadığının sormak istedim.yorumunuz içn tekrar teşk ederim.saoulun.

Adilx05

Üye
Hackli olması Sertifka Yapamıyosan Gibi Bİşi O Zaman Hacklersin Teli Veya Bazı Prolar Teli Hacklemeden Çalışmaz Ama Bu Prolar Normal kullanıcılar İçin Bi Önemi Yok...Sertifkan Yoksa IMEI Numaranı Adını Tel Modelini Ve Mail Adresini PM(Özel Mesaj) den At...

camecula

Üye
Sertifika veya modifikasyon bölümünden hack yapabilirsin böylece tüm programları rahatlıkla yüklemiş olursun

baya1994

Üye
    Konu Sahibi
bakın arkadaslar ben 5800 phoenix ile kuruyorum ama hata verdi forumda v50 profeccıonal var tell muhteşem yapıyor onu kuracam ama hata verdi konuda jaf emulator ile kurun di,yo bende kurdum verdiklerini go tusuna basıyorum errror yazıyorr bilen varsa msn verin

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar yaptımm süper oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...