5800 da birşey keşfettim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Yeni birşey keşfettim: Müzik dinlemek için hoparlör koymuşlar

Helal be kardeşim.. Arkadaşlar tarihe geçiriyoruz sayın burakfbz yi

teoomann

Üye
hiçkimse kusura bakmasın ama yaptığınız çok ayıp başkalarıyla dalga geçmek için hepiniz sıradamı bekliyorsunuz yazık çok yazık...

burakfbz

Üye
    Konu Sahibi
dalga geçen geçmeyen herkese teşekkür ederim. Benim bilmediğim birşeydi. Nedenide şu ben hep handy taskman kullandım bugüne kadar. Hiç dahili taskmanı açmamiştim. Geçenlerde format attım handy yi yüklemedim. O yüzden bu dediğim şeyi yeni fark ettim. Sonuçta öğrendim.

Tepkiler: Silinen Üye 94869
Burak kardeşım kesinlikle dalga niyetiyle söylemedim. Hiç bir arkadaşın da bu niyetle yorum yaptığıni zannetmiyorum . Eger öyle anlaşılmışsam senden özür dilerim.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıptır, biz birbirimizle gülüp geçiyorduk Gülecek şeylerin az olduğu günümüzde en küçük birşeyle bile gülmeye çalışıyoruz. Dalga geçme niyetli değildir kimse

dalga geçecek bir durum yok arkadaşlar size komik gelebilir bende güldüm açıkcası ama rencide etmeye gerek yok benim arkadaşımdada var 5800 anlıyor telefondan hack yapıyor ev ekranları falan yüklüyor geçen gün telefonu elimdeydi aynı dediği gibi menü tuşuna basılı tuttup bi uygulamaya basılı tutup kapat dedim ( çoktandır kullanmadığım için hatırlamıyorum galiba böyleydi ) o da onu bilmiyormuş mesela çok şaşırdı olabilir böyle şeyler

Tepkiler: Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Zamanında tema efektlerini kapatınca telefonun hızlandığını bilmiyordum ben. Şimdi CFW yapıyorum. Nerden nereye. Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.

DDorlion

Üye
Gülmekten düştüm aşağıdan yazıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...