5800 almayı düşünüyorum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
5800 almayı düşünüyorum ?
Beyler 5800 almayı düşünüyorum. Sizce iyi bir telefon mu ? Artı ve eksilerini söyleyebilir misiniz ? Şimdiden çok teşekkürler

mcnpl4

Üye
en belirgin eksisi ekran hassasiyeti çok zayıf bastırmatiğe kaçıo.. ama donanım olarak iyi bi telefon. sürekli program yükleme gibi bi amacın yoksa yani sadece müzik dinleme mesajlaşma gibi bi amacın varsa samsung ları incelemeni tavsiye ederim.. ama 5800ı özelleştirme olanağın çok fazla..sbb menü, i-sms, çeşitli temalar, internet tarayıcı olarak başka tarayıcılar yükleyip istediğin gibi kullanabilirsin ama samsungda bu kadar program seçeneği yok..(şuan eleştirdiğimiz segment açısından) ama 5800 dokunmatik konusunda geri kalıo.. deneme fırsatı bulursan dene derim.. belki senin için çok büyük bi sorun olmaz.. aklıma gelirse daha fazla yazarım

----------Eklendi @ 13:56:32 ---------- Yazıldı @ 13:56:03 ----------

ama alınabilir. iyi bir telefon 5800

Arkadaşım 5800 Şu sıralar herkeste bulan bir telefon fakat bizim arkadaşımızın şikayetini söyliyeyim bence herkeste yokturda.. sadece bilgin olsun.. ekran hızından yana şikayetçi tıklıyor bekliyor bekliyor açılmıyor... sonrasındada servis olaraktanda sıkıntıda olduğunu beyan etti

ki telefon alıcaksan ben genel olarak herkese diyorum şu dakikadan sonra android işlemcili telefon alıcaksın.. hız bakımından istiyorsan.. beklentilerini karşılamasını istiyorsan android

Şu anki smartphone piyasasınaa göre o kadar para 5800'a verilmez diye düşünüyorum.. Yaklasık 500 liraya bile güzel bi telefon alabilirsin.

Ocean258

Üye
Dokunmatık hassasiyeti rezalet.. ve Smartphone almak istiyorsan android 2.2. ye sahip olan bi telefona bak..

.BlueTR

Üye
aynen.Androidli bi telefon al.
bada da olabilir 500tl arası badalar:
wave 723,wave 525

dediğin olayları arkadaşım çok sık yaşadı. ekranda donmalar, dokumnatik işlesin diye neredeyse üzerinde tepinmeler vs. vs. kısacası oldukça sorunlu bir cihaz. artı yönde hiçbişeyi yok bana göre çünkü ona vereceğin parayla alabileceğin android işletim sistemli smartphonelar mevcut piyasada. örnek olarak lg optimus me.

JAVA963

Üye
Arkadaşım Bence Bütün Bunlar Telefonu Kötülemek Ben Dün aldım 5800XpressMusic Gayet Memnunum Senin Giib Düşünüyordum ama Çok Değişik Bir Telefon Memnun olmanı umuyorum

61semih

Üye
sakın ılerde elden cıkarmaya calıstıgındatelefoncular da almaz okadar cok varkı pıyasada butun ıkıncı el telefoncularda en az 2 3 tane 5800 var

buket2

Üye
ortalıkta androidli telefonlar uçuşurken çeşit çeşit 5800 almayı düşünmek saçma değil mi?

Tepkiler: emreilhans
2. el nokia 5800 lar dolu piyasada alıcaksan temiz bir ikinci elini al. 150 ye halledersin diye düşünüyorum. bizim arkadaş en son 150 ye çekti ve fiyatı aldı. 500 verilirmi yoksa o telefona ya.

hoss

Üye
bu saatten sonra alınmaz artık eski bir telefon parana yazık olur , yeni güncel cihazlara bak derim

Tepkiler: nonamex

beles13

Üye
Tavsiyem alma derim ben aldım çok çabuk arıza çıkarıyor dokumatiğide fazla hassas değil

samsungun yeni çıkardıklarına bak galaxy fit,mini ve gioya

5800,C5-03,Monte,LG Optimus ne p350,lg t310 wink,5250,5228,5530,Star,wawe 525,Galaxy mını,x6 8 gb(Telefon çıktı ama bulman çok zor heryer 16 gb satıyor telefon hafızası var hafıza kartı yok ıphone gibi),Galaxy 5,Genoa,Corby wi-fi,Champ,Genoa 3g,b5722...Bunlar 450 tlye kadar piyasaki dokunmatik telefonlar seç al

Tepkiler: emreilhans
Ben kullanıyorum şu ana kadar hiç bir sıkıntı çıkarmadı, ayrıca kullanış olarak gayet normal bir telefon.

Ocean258

Üye
çogu yorumdada yazmıs arkadas zaten.. bencede uzak dur 5800'dan ve symbian olan telefonlardan

kesinlikle uzak dur onun fiyatına samsung galaxy gio-lg optimus me-samsung galaxy mini gibi birsürü android işletim sistemli binlerce kaliteli oyun-uygulama vb.. bulabileceğin symbiandan çok daha iyi işletim sistemli cihazlar var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...