5800 aCiL YaRdm :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bRkxq93

Üye
    Konu Sahibi
5800 aCiL YaRdm :S
TeLeFonumda buLunan büTün heRSeyi siLmek iStiyorum.
Maxicep.com - 5800 Acil Yardım.

FabRika ayaRLaRına qeRi dön dediGinde TeLeFon Tamamen eSki haLine dönmüyor.

KıSacaSı TeLeFondaki uYGuLamaLaR yükLediqim pRoGRamLaR müziKLeRim HepSi gitSin Bana iLk qeLdiqi qiBi oLsun iStiyorum.

BöyLe bi pRogRam yaDa bi YönTem vaRmı aCaba.

BiLen aciL yaRdım eTSin Tamamen eSki haLine döndüRüp TekRaRdan qeReken yükLemeLeRi ve iStediqim pRogRamLaRı yükLemek iStiyorum.

aypay_16

Üye
aynı olay bendede oldu arkadas bende bastan yapamadım am sonra becerdım ılk olarak hafıza kartını bıçimlendir karttakı hersey sılınsın ondan sonra hard format at hepsı bu kadar

bRkxq93

Üye
    Konu Sahibi
aynı olay bendede oldu arkadas bende bastan yapamadım am sonra becerdım ılk olarak hafıza kartını bıçimlendir karttakı hersey sılınsın ondan sonra hard format at hepsı bu kadar

kaRdeSm biCimLendiRdim HaFıZa kaRTını FaKaT biCimLendiRip HaRD FoRmaT aTınca düzeLecek mi HeRSeY ne vaR ne Yok siLinecek mi BüTün HeRSeY giDecek mi Sana onu DiYoRum Ben pRogRamdıR TemadıR HepSi qidecek mi ?

korlof

Üye
1. hafıza kartına format atmak. Hafıza kartınıza yüklü (resim, müzik, tema, dosyalar vb.) silinmesi ve bir daha kullanmamak demek.
2. Telefona soft format ( 5800 için açılırken 3 tuşa birden basmak) attığınızda ilk aldığınız zamandaki haline dönecektir. Ancak burada telefon numaralarınızı kaybetmeniz söz konusu. Ayrıca telefon hafızasına aldıktan sonra yüklediğiniz programlarda silinecektir, yeniden yüklemeniz gerekebilir.

Bunu halletmenin en güzel yolu, Nokia PC senkronizasyon programı ile telefonunuzun rehber, resimler, mesajlar kısmının yedeğini almak ve sonrasında format işlemlerini yapmaktır.
Sadece telefon numaralarının yedeklenmesi ise söz konusu olan
1. Turkcell yedekleme yapabiliyor. Telefon bozulsada numara kaybolmuyor.
2. PC Senkronizasyon ile yedekleme
3. Ovi rehber yükleyip ovi rehberde bilgileri tutmak.

başkaca bir konu varsa memnuniyetle cevap verebilirim.

bRkxq93

Üye
    Konu Sahibi

10 numara açıklama arkadaşım.Bir sorum daha olacak sana.

Hard format ile soft format arasındaki fark ne ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...