Hasan Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ----------Eklendi @ 12:46:55 ---------- Yazıldı @ 12:46:09 ---------- Telefonu yan ekran yaparken ss aldım kasıldığı için böyle bi şey oldu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ----------Eklendi @ 12:46:55 ---------- Yazıldı @ 12:46:09 ---------- Telefonu yan ekran yaparken ss aldım kasıldığı için böyle bi şey oldu
Oğuzhan Üye Konu Sahibi Uğur' Alıntı: böyle eski muhabbetler nerde Genişletmek için tıkla ... hasan'ı ve astrosman'ı çok özledim
Uğur' Alıntı: böyle eski muhabbetler nerde Genişletmek için tıkla ... hasan'ı ve astrosman'ı çok özledim
symbian.forever Üye Oğuzhan' Alıntı: hasan'ı ve astrosman'ı çok özledim Genişletmek için tıkla ... bende hasanı özledim
Black-killing Üye Arkadaşlar herkes kendi telefonuyla açabildiği kadar program açıp yani telefonu zorlayıp ss atsın bakalım en canimiz kim - - - Eklendi - - -
Arkadaşlar herkes kendi telefonuyla açabildiği kadar program açıp yani telefonu zorlayıp ss atsın bakalım en canimiz kim - - - Eklendi - - -
sinanorta Üye Evet ram blow ile daha mantıklı çünkü eğer kendi sistem programları falan açılır onlar az ram yer...
CilginTurk1 Üye Emrgncy112' Alıntı: Mizah bölümünde böyle bir konu var zaten Genişletmek için tıkla ... +1 galiba hasan n72'sine işgence yapıyordu
Emrgncy112' Alıntı: Mizah bölümünde böyle bir konu var zaten Genişletmek için tıkla ... +1 galiba hasan n72'sine işgence yapıyordu