5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

tmm sağol abicim olmassa yine rahatsız edecem....

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
biraz çabuk ol yatma zamanım geldi..

abi oldu navigasyonu yükledim ben harika oldu fakat ana ekran n 97 ye benzeyecek diyorlardı kinetik kaydırma dışında bi fark yok bide menüden bir şey eksilmiş 12 tane buton vardı biri eksildi neyse yardımın için çok sağol abi iyi geceler..

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
fabrika ayarlarına geri dön..

tmm abii

--------------- Ekleme ---------------

yaptım abi harika olmuş yaa süper çok sağol abi. gerçekten süper olmuş yaaa

arkadaşım eksik olan buton ovi mağaza oda uygulamalarda

bende kınetık kaydırma neden calısmıyor acaba ya

exhell

Üye
5800 için önereceğiniz koruyucu varmı? çizilmeyi engelleyen,koruyan

efe1229

Üye
merhaba arkadaşlar 5800 üzerinde orjinal olarak nokia maps touch 2.0 yüklüydü. harita güncellemesi yaparak nokia ovi maps 3.0 yaptım ama böylelikle önceden küçük ilçeleri bile çok detaylı gösteren haritaları desteklemediği için açamaz oldum. tekrar 2.0 touch'a dönebilmek için *#7370# ve hard format da dahil olmak üzere birçok yöntem denedim. yabancı siteleri de araştırdığımda dünya üzerinde birçok kişinin aynı sorunu yaşadığını ve geri eski sürüme dönmek iztediğini gördüm. ama ne yazık ki herhangi bi çözüm önerisi yok. v3.0ı nasıl kaldırabileceğimi veya üzerine hangi yöntemle 2.0 touch u kurubaleceğimi bilen var mı?

msnyi buldum saol,ama şimdi daha garip bi sorunvar,n97 kullanıyorum,teli servisten aldım 2 gun once,bugun real playerde video indir kaybolmus nereye baktıysam bulamadım,deli oldum,acaba teknık bi hatamı yoksa bvenmı bulamadım
yardım ederseniz co9k sevinirim,nasıl olur bole sey anlamadım,

--------------- Ekleme ---------------

yardımcı olacak birisi yokmu,nasıl ve neden böle oldu,nasıl çözebilirim

cexen

Üye
5800 için yeni firmware geldi. v40 ön sürüm numarasını suan itibari ile ovi suşte programı ile indirip telefona sorunsuzca yukledim dinamik scroll öelliği eklenmiş ev ekranında aynı anda rehber kişileri ve kısayolları gorebiliyor aynı zamanda mail ve müzik çalarıda ev ekranında görüntüleyebiliyoruz .. widget durumunu bilmiyorum galiba hala widget desteği yok ama buda guzel

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
buna da şükür arkadaşlar fazla birşey beklemeyin yoksa hayal kırıklığı yaşarsınız..

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ne için dediğimi bir hatırlayabilsem..

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bir sorun olmaz canım..onlar lityum pil..

Fan club.. bi sorum olucaktı... sıfır 5800 xpressmusic aldım. üzerindeki jelatin cizik cizik oldugu ıcın. ekran tam net gözükmuyor.. ancak sahibinden.com atlı alısver sıtesınde. 5800 orjınal jelatinini buldum. fıyatı 10 tl dıyor.. sizce alıyımmı zararı olurmu.. düşünüyorum. yah aslında... benm cins bi huyum var. telefon cizik oldugunda gözüm hep oraya takılıyor.. Takıntı işte.. öyle işte. yardım edin bilgi verin... XpressMusic cilerr.. Telefonumun cizilmesini istemiyorum...........