AhmetOktay
Üye
manuel olarak yandaki yerden seçmen gerekecek.otomatik bulmayı kapatıp kendin ilk sayfada verdiğim kodlardan birini seçebilisin.. sonra güncellemeye başla..Sonra Flashing menüsüne basın ilk sıradaki Firmware Update'e basın. Phoenix otomatik olarak telefonunuzun ürün kodu ile o ürün koduna uygun yazılım dosyalarını bulur. Eğer telefonunuz Türkiye ürün koduna sahip değilse ürün kodu satırının yanındaki Gözat kutusuna basın ve Türkiye ürün kodunu seçin ve OK'e basın....Hiç bir şekİlde ürün kodu çıkmıo telefonda baqlı pc.ye ne yapmam qerekioo
manuel olarak yandaki yerden seçmen gerekecek.otomatik bulmayı kapatıp kendin ilk sayfada verdiğim kodlardan birini seçebilisin.. sonra güncellemeye başla..
programı kapat yeniden aç tekrar dene..hiç kodda çıkmıo kii seçeyimmm başka yolu yokmuu
tabii ki 5800 ın sesi çok çıkıyor..n73 ünmü sesi daha çok çıkıyor yoksa 5800 ınmı
programı kapat yeniden aç tekrar dene..
--------------- Ekleme ---------------
prgramı kapattım resette attım tekrar denedimm yine oLmuo(
kardeşim kesin bir yerde hata yapıyorsun açıklamaları dikkatli oku..yapılamamsı gibi birşey yok..bir de 5800 için verdiiğim güncellemeleri indirdin değil mi?programı kapat yeniden aç tekrar dene..
prgramı kapattım resette attım tekrar denedimm yine oLmuo(
kardeşim kesin bir yerde hata yapıyorsun açıklamaları dikkatli oku..yapılamamsı gibi birşey yok..bir de 5800 için verdiiğim güncellemeleri indirdin değil mi?
ewt indirdim harfiyen uyquLadım hepsini şuanda pc suit qüncelleme buldu onu yüklüo bittiqinde tekrar denicem eqer yine oLmazsa teL.de bi sorun oLmaz deiL mi?
yok bir sorun olmaz..ewt indirdim harfiyen uyquLadım hepsini şuanda pc suit qüncelleme buldu onu yüklüo bittiqinde tekrar denicem eqer yine oLmazsa teL.de bi sorun oLmaz deiL mi?
kardeş indirdiğin yeni versiyonu pc ye kurdun dimi?
yok bir sorun olmaz..
kardeş indirdiğin yeni versiyonu pc ye kurdun dimi?
ewt kurdum şuan qüncelleme yapıo arada bi bağlantı kesilio kendiliqinden tekrar baqlan qibilerinden bişi çıkıo
sürekli error hatası verio retry ve cancel seçenekleri sunuo retry diorm devam edio sonra yine çıkıo
kardeş farketmez orda Turkey hangi kod seninkine uyuyorsa onu seç..0559083 Euro2 Turkey Red bunu yapmışım yanLışLıkLa ama bu deiLde dieriymiş yani bu oLan 0579269 Euro2 Turkey Red buda o Listede yok kafayı yedirtcek bu aLet yaa
kardeş farketmez orda Turkey hangi kod seninkine uyuyorsa onu seç..
ya kardeşim aynı durum benimkindede olmuştu..kod seninkiyle aynı ordan red kodunu seçtim rahatlıkla yüklendi..peki nemesisle navi kodunu kaydedip nokia software updater ile güncellemeye çalıştın mı?kodu farkLı oLanı denedim oLmuo error verio dier kendi telefonuma ait olan kodda o kodlar arasında yok.. bn böLe bişi qörmedm ya çıldırttı beni,
ya kardeşim aynı durum benimkindede olmuştu..kod seninkiyle aynı ordan red kodunu seçtim rahatlıkla yüklendi..peki nemesisle navi kodunu kaydedipLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızile güncellemeye çalıştın mı?
peki telefonun hackli mi?ewt çalıştım o da oLmadı.. aynı qüncellemeyi tekrar yüklemeye çalışıo bana yükle diorm yok o da yükLenmio
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8421001e (-2078212066)
No connection to phone. Cannot start mode change for phone mode before flashing.
bu hatayı verioo..
peki telefonun hackli mi?
yaa çok ilginç kesinlikle bir yerde hata var..usb bağlantılarını falan tam yaptın mı genellikle küçük bir hatadan olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?