erkantan2000
Üye
resim çok küçük hata ne anlayamadım? hafıza kartına atıpda ordan yüklesen..
güncelleme ile mesaj yazmdaki problem ve şarj problemi kalkar ve bizim bilenediğimiz bir sürü eksiklikler düzeltilir..sertifika problemi versiyon yükseltme ile ilgili değil sitede birkaç arkadaş nasıl sertifika alınacağını anlatmış bir defalığına alıp 3-4 yıl kullanıyorsunuz..flashları açmamaya gelince benim vermiş olduğum vtap programını kurup videoları seyredebilirsin..ArkadaşLar bnm 5800 yazıLım sürümümde V30.0.011 yazıyor..v31.0.011 olarak qünceLLediqimde sertifika hatası ve flashları açamama konusu ortadan kalkar mı normalde youtube uyqulaması ile videoları seyredebiliorm..yardımcı olursanız sevinirim..
lütfen bu gibi yazıları buraya yazmayalım..sorunun varsa söyle yardımcı olmaya çalışalım yoksa yazma lütfen..500 tllik telefonla zengin olunmaz canım..Zenginler Fun Clup
güncelleme ile mesaj yazmdaki problem ve şarj problemi kalkar ve bizim bilenediğimiz bir sürü eksiklikler düzeltilir..sertifika problemi versiyon yükseltme ile ilgili değil sitede birkaç arkadaş nasıl sertifika alınacağını anlatmış bir defalığına alıp 3-4 yıl kullanıyorsunuz..flashları açmamaya gelince benim vermiş olduğum vtap programını kurup videoları seyredebilirsin..
vtap programıda var ordanda açıormda meseLa web.den bbi siteye qirdiqimde ordaki videoları açamıorm flash proqramı ister qibi bi hali var flash lite.3.1 de yeni qüncelledim
vtap programı sitelerdeki bütün videoları tarar ve sana sunar..flash lite istiyor evet ama flashın bir fonksiyonu yok..güncelleme ile mesaj yazmdaki problem ve şarj problemi kalkar ve bizim bilenediğimiz bir sürü eksiklikler düzeltilir..sertifika problemi versiyon yükseltme ile ilgili değil sitede birkaç arkadaş nasıl sertifika alınacağını anlatmış bir defalığına alıp 3-4 yıl kullanıyorsunuz..flashları açmamaya gelince benim vermiş olduğum vtap programını kurup videoları seyredebilirsin..
vtap programıda var ordanda açıormda meseLa web.den bbi siteye qirdiqimde ordaki videoları açamıorm flash proqramı ister qibi bi hali var flash lite.3.1 de yeni qüncelledim
vtap programı sitelerdeki bütün videoları tarar ve sana sunar..flash lite istiyor evet ama flashın bir fonksiyonu yok..
normal web.den qirdiqimizde hiçbir zaman izleyemeyecek miyiz yani videoları
bolt web browser adlı konu verdim biraz sonra çıkar onu bir dene..normal web.den qirdiqimizde hiçbir zaman izleyemeyecek miyiz yani videoları
bolt web browser adlı konu verdim biraz sonra çıkar onu bir dene..
ya şimdi bnm anLamadıqım bi konu var sende 5800 kullanıcısın qördüqüm kadarıyLa sen webden qirdiqinde videoLarı açabiLio musun fLash desteği istemeden açamıosan demekki açıLmıodur zorLamanın anLamı yok ufak tefek programLardan yaparız bişeyLer..
kardeşim ben 6 aydır kullanıyorum o kadar yerli ve aybancı siteyi tarıyorum bu sorunu çözen yok ancak vtapla çözülüyor..ya şimdi bnm anLamadıqım bi konu var sende 5800 kullanıcısın qördüqüm kadarıyLa sen webden qirdiqinde videoLarı açabiLio musun fLash desteği istemeden açamıosan demekki açıLmıodur zorLamanın anLamı yok ufak tefek programLardan yaparız bişeyLer..
kardeşim ben 6 aydır kullanıyorum o kadar yerli ve aybancı siteyi tarıyorum bu sorunu çözen yok ancak vtapla çözülüyor..
tmm bnm aLmak istediqim cvpta buydu saoLasın.. şimdi qüncellemeyi denicem inş. olur qüncelleme
o zaman sende benim verdiğim haritayı http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...urkiye-haritasi-turkce-kadin-sesi-243189.html kullan aynı program olduğu için yüklenmeyebilir..
çok teşekkür ettim canım..birşey değil..çocuklarınız önce Allah'a sonra bizlere emanet gözünüz arkanızda kalmasın..Evet kardeş dediğini yaptım sadece haritayı cities klasörüne attım oldu.Navgasyon tamam sayende çok sağol.
Ne varsa memleketin ögretmenlerinde var.Gözümüz arkada değil çocuklarımız emin ellerde.
Sağlıcakla kal.Allaha emanet ol...
Hiç bir sıkıntı olmaz gönül rahatlığı ile girebilirsin eğer kafana takılıyorsa internet wap ayarlarını silslm arkadaslar benim sorum evdeki walnimi kullanirken telefonumu wlanla baglamadan önce herzaman hatsiz tercihinde kullaniyorum korkuyorum cünkü wlanla deil kartimla girerim diye bunun bir önlemi varmi sadece walnla girmek icin
Hiç bir sıkıntı olmaz gönül rahatlığı ile girebilirsin eğer kafana takılıyorsa internet wap ayarlarını sil
Türkçe klavye mi İngilizce kalvye mi kullanıyorsun?n97 mini klavye sorununu cözme yolu varmı acaba.(y )basınca z,(z)basınca y cıkıyor.simdiden teşekkrler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?