5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Settings>Phone>Language tarzı bişi yok mu?

Merhaba arkadaşlar. N97mini telefonum var. Fakat telefon çok ağır çalışıyor. arkadaşımın 5800 telefonu bundan çok daha hızlı çalışıyor. Ayrıca tema efektlerini aktif etmiş olmama rağmen çalışmıyor.Bu telefonu hızlı çalışmasını nasıl sağlayabilirim. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

giray38

Üye
Format at Yada tercihine göre değişir hacklemen büyük oranda hızlandırır.

Anladım. Peki hacklemeyi nasıl yapıcam? Bir link verebilirmisin?

xiren23

Üye
yah kimse yokmu su anrufen konusun da yardım edebilecek şu koskoca forumda......../

UyguLama YükLemek Istedgmde Dahili Bilesen hatasi aliyorum N900 gibi boot ekrani kurucam dahiLi biLesen hatası aLıyorum. yardm pLeasee.

malak13

Üye
arkadaşlar ben 5800 kullanıcısıyım telime microsoft office ve video converter yüklemek istiyorum proğram bilenler varsa link verirseniz memnun olrm

----------Eklendi @ 15:51:43 ---------- Yazıldı @ 15:50:10 ----------

online oyun linki de verebilirmisiniz

arkadaşlar ben 5800 kullanıcısıyım telime microsoft office ve video converter yüklemek istiyorum proğram bilenler varsa link verirseniz memnun olrm ))

forumu bi dolaş kolay bulacaksın biraz emek

giray38

Üye
Smart Office var ofis dosyaları için online oyun da tbiame mi ole bişey vardı doğru yazdıgımdan emin değilim forumda var hepsi biraz gez hazıra konma (;

anık

Üye
telefon açıkmı olmalı yoksa kapalımı biri cevap yazsın

Dtn

Üye
5800`ıma 16gb hafıza kartı alacağım,ama marka konusunda hiçbir fikrim yok,bilen arkadaşlardan öneri alabilir miyim? yani uyum konusunda falan,bi`fark olur mu bilmem ama

yulas

Üye
vivaz u5i yede bu programlarla yapabilirmiyiz

giray38

Üye
5800`ıma 16gb hafıza kartı alacağım,ama marka konusunda hiçbir fikrim yok,bilen arkadaşlardan öneri alabilir miyim? yani uyum konusunda falan,bi`fark olur mu bilmem ama
Markası farketmez ya al gitsin

rsm39

Üye
kingston alabilirsin ben de kullanıyorum.

Dtn

Üye
Tamam teşekkürler,herhangi bir özelliği yok değil mi bakmam,sormam gereken hafızası dışında hiç bilmiyorum k. bakmayın

n97 kullanıyorum.. şarj 1 gün gidiyo nasıl süresini uzatabilirim bi fikri olan varmı ....