yaaa arkadaşlar ben telefona vtap yükledim kurdum büyük ihtimalle ama ingilizce onu faceden felan video indirmek için kurmuştum ama olmuyo gene flash yükle dio yardım edin lütfenn !!!!!
arkadaslar elimde n97 siyah var 32 lik ben bunu nasil simlock yapabilirim bir telefon hattina blocklanmis diger oparatorler icin 3 gundur gece gunduz ariyorum ama saglikli bilgiye rastliyamadim sorumu yanlis yere yazdiysam affalo yardimlariniz icin simdiden tesekkurler
anliyan arkadaslardan yardim bekliyorum bir operatorden baska operatorun sim kartini kabul ettirmek icin ne yapmam lazim lutfen birisi cevap yazarsa cok sevinirim
anliyan arkadaslardan yardim bekliyorum bir operatorden baska operatorun sim kartini kabul ettirmek icin ne yapmam lazim lutfen birisi cevap yazarsa cok sevinirim
bencede alakasi yok nsm diye bi program var ama parali yada elinde olan varsa benim icin bi numaralarini verse cok iyi olur pw li olan baska yolunu bilen varsa bir yardim ederse cok iyi olur ayrica fransa orange kitli hat
arkadaşlarnokia 5800 güncelleme yüklerken cihazınız yeniden başlatılmadıysa usb ve şarj makinası ve bataryayı çıkarın yazdı çıkardım telefonum açılmıo aaçma tuşuna basyorum telefon titriyo lütfen acil yardım
Sağol kardeş ben 5800 XM kullanıcısıyım ama bende usb kablo vb şeyler yok tlfn 2. el adama uğrayıp alıcam ama fırsat yok ben *#0000# den yapıyorum ama bağlantı hatası diyor. ona da bi bakabilirseniz sevinirim.
arkadaşlarnokia 5800 güncelleme yüklerken cihazınız yeniden başlatılmadıysa usb ve şarj makinası ve bataryayı çıkarın yazdı çıkardım telefonum açılmıo aaçma tuşuna basyorum telefon titriyo lütfen acil yardım