Keşke o dosyaların hafıza kartındaki bütün uygulamalarımı sileceğini söyleseydin (: fazla hoşlanmadım format işinden,hafızası açıldı filan ama yedekleme`nin yedeklemediği şeyler varmış telefonda öğrenmiş oldum,yine de sağolun hepiniz
*mesajlarım da gitmiş buna çok üzüldüm ya
cok tesekkür ederim benim hat faturali ne olur ne olmaz diye wap ayarlarini sildim tek w-lan üzeri giriyorum internete yani oviden indirdiklerim bedava.siteden indirdigim bazi programlari kurarken sertikia eski veya gecersiz diyor onu nasil güncelleyebilirim?
birde o nokia software nitesine girince not found yaziyor.
s.a arkadaşlar 1 hafta önce 5800 aldım yazılım v51 ama tercihlerden dokunmatik ekran titreşimini açıyorum 2. seviyede kafasına göre işleve giriyo bazen ekrana dokununca titriyo bazen titreşim kapalı gibi titremiyor neden olabilir birde kasa açıklığı varmı diye baktım yoktu gündüz bakmıştım tabi gece bi baktım kaçak ışık var ama fazla deil ilerde sorun çıkarırmı yada yapılabilirmi lütfen tecrübeli arkadaşlar yardımcı olsun a.e.o Nadir arkadaş yardımlarını bekliyorum
s.a arkadaşlar 1 hafta önce 5800 aldım yazılım v51 ama tercihlerden dokunmatik ekran titreşimini açıyorum 2. seviyede kafasına göre işleve giriyo bazen ekrana dokununca titriyo bazen titreşim kapalı gibi titremiyor neden olabilir birde kasa açıklığı varmı diye baktım yoktu gündüz bakmıştım tabi gece bi baktım kaçak ışık var ama fazla deil ilerde sorun çıkarırmı yada yapılabilirmi lütfen tecrübeli arkadaşlar yardımcı olsun a.e.o Nadir arkadaş yardımlarını bekliyorum
5530xm 2 gun once tlefonu guncelledım guncelleme başarı ile tamamlandı dedi telefon daha cılmıyor power tusuna bastıgım zaman sadece ılk tıtremeyı yapıyor ve daha başka birşey yok yardımlarınız bekloyorum saygılar
5530xm 2 gun once tlefonu guncelledım guncelleme başarı ile tamamlandı dedi telefon daha cılmıyor power tusuna bastıgım zaman sadece ılk tıtremeyı yapıyor ve daha başka birşey yok yardımlarınız bekloyorum saygılar
Ankara`da 5800 için orjinal batarya alabileceğim bi yer bilen var mı?ya da şöyle sorayım,bataryanın üstünde o üç boyutlu hologram varsa kesin orjinal midir?