5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Dtn

Üye
Keşke o dosyaların hafıza kartındaki bütün uygulamalarımı sileceğini söyleseydin (: fazla hoşlanmadım format işinden,hafızası açıldı filan ama yedekleme`nin yedeklemediği şeyler varmış telefonda öğrenmiş oldum,yine de sağolun hepiniz
*mesajlarım da gitmiş buna çok üzüldüm ya

geremi

Üye
cok tesekkür ederim benim hat faturali ne olur ne olmaz diye wap ayarlarini sildim tek w-lan üzeri giriyorum internete yani oviden indirdiklerim bedava.siteden indirdigim bazi programlari kurarken sertikia eski veya gecersiz diyor onu nasil güncelleyebilirim?
birde o nokia software nitesine girince not found yaziyor.

hani v60 ne zaman çıkıyor arkadaşlar eylül ayıda bitti

EVET EVET KESİN 31 İNDE ÇIKIYOR.HERKSE YAYALIM ARKADAŞLAR

--------------- Ekleme ---------------

V60 ÇOK YAKINDA

Aynen , 31 Eylül' ü iple çekiyorum.

ca_sus

Üye
s.a arkadaşlar 1 hafta önce 5800 aldım yazılım v51 ama tercihlerden dokunmatik ekran titreşimini açıyorum 2. seviyede kafasına göre işleve giriyo bazen ekrana dokununca titriyo bazen titreşim kapalı gibi titremiyor neden olabilir birde kasa açıklığı varmı diye baktım yoktu gündüz bakmıştım tabi gece bi baktım kaçak ışık var ama fazla deil ilerde sorun çıkarırmı yada yapılabilirmi lütfen tecrübeli arkadaşlar yardımcı olsun a.e.o Nadir arkadaş yardımlarını bekliyorum

Bence nokia PNHT'den birkac kisi ise aLmaLi.en azindan N97 - Homescreen ekLerLer

ca_sus

Üye
s.a arkadaşlar 1 hafta önce 5800 aldım yazılım v51 ama tercihlerden dokunmatik ekran titreşimini açıyorum 2. seviyede kafasına göre işleve giriyo bazen ekrana dokununca titriyo bazen titreşim kapalı gibi titremiyor neden olabilir birde kasa açıklığı varmı diye baktım yoktu gündüz bakmıştım tabi gece bi baktım kaçak ışık var ama fazla deil ilerde sorun çıkarırmı yada yapılabilirmi lütfen tecrübeli arkadaşlar yardımcı olsun a.e.o Nadir arkadaş yardımlarını bekliyorum

5530xm 2 gun once tlefonu guncelledım guncelleme başarı ile tamamlandı dedi telefon daha cılmıyor power tusuna bastıgım zaman sadece ılk tıtremeyı yapıyor ve daha başka birşey yok yardımlarınız bekloyorum saygılar

wallaha benimde öyle olmuştu verdim servise hemen yapıp verdiler

15 tl de bayıldım.adamlar 2 hafta içinde alırsın dediler, ama 15 tl ye hızlı servisimiz var 2 saat içinde veriyoruz diyince mecbur kaldık

Dtn

Üye
Ankara`da 5800 için orjinal batarya alabileceğim bi yer bilen var mı?ya da şöyle sorayım,bataryanın üstünde o üç boyutlu hologram varsa kesin orjinal midir?

meraba bende 5800 var v51.0.006 ben surekli program indrip sertifika sorunu alıyorum bunu nasıl halledebilirim skyfire falan kuramadım

meraba bende 5800 var v 51.0.006 surekli sertifika sorunum var nasıl halledebilirim