5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

kardeşim bişey sorcam bu data 5800 Xpressmusic RM-356 modelinin datasını nereden bulcam bilgin varmı _?

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
data? data kablosu mu?

red01

Üye
Beyler V50 yi yükliyecegim ama pc telefonu görüyor ama Nokia software updater Baglı cihaz bulunamadı diyor nasıl sorunu çözebilirim.

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonun driverlarını yükledin mi? nokia pc suite i indir kur..

abakazan

Üye
gerekir..güncellemeyi görmen ve kullanabilmen için gerekli..

onun çözümü diğer internet programları bölümünde verildi..

hafıza kartını çıkarıp aç..

nadir hocam dediğin herşeyi yaptım ama hala hiç bir şey yok... my nokianın sitesinde buldum diyorki cihaz ekranını askıya almış kurtulmak için 3,arama tuşu ve açma kapama tuşuna basın diyor ama bizim cihazlar 5800 3 tuşu yokki iyice kafam karışttı bu kadar zor olmaması lazım diye düşünüyorum... bilgisi olan varsa acilen bekliyorum....

mvs29

Üye
v50 yüklemis bulunmaktayım birde su map isini halletsem tamm olacak

arkadaşlar 5800 için yeni güncelleme çıkmuş duyduğuma göre 5530 için çıkmadımı acaba bilgisi olan varmı :S

Nadir kardeş nemesis altta error diye hata veriyor kodu EKLİYEMIYORUM ne yapmam lazım ??

mamix_35

Üye
Arkadaşlar Yaklışık 3 saat nsu la denedim yapamadım yaklaşık 2 saat phonixle denedim yine yapamadım
hep bu hatayı veriyor pc bana kim yardımcı olabilir acaba ?

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x84210027 (-2078212057)

Firmware updating failed. Error 0x8401F151 - Flash: Failed to initialize boot rom connection. Check USB connections! If possible do not use USB1.1 ports or any USB hubs.

Bu arada İşletim Sistemim win7

--------------- Ekleme ---------------

Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Asic CMT: Verifying communication to device...
Scanning image files...

bu kısımda kalıyo phonix ve telefonun usb bağlantısı kesiliyo :S

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
v50 yüklemis bulunmaktayım birde su map isini halletsem tamm olacak
programları verdik..
arkadaşlar 5800 için yeni güncelleme çıkmuş duyduğuma göre 5530 için çıkmadımı acaba bilgisi olan varmı :S
daha çıkmadı..ama ilk sayfada navifirm adlı küçük bir program paylaştım onu indir kontrol et..
Nadir kardeş nemesis altta error diye hata veriyor kodu EKLİYEMIYORUM ne yapmam lazım ??
nemesis i çalıştırınca nokia pc suite i kapatmalısın..
başka bir pc de dene olmazsa nokia shop a götür..

kardeşim ben 40v yüklücem yükleyemiyom tel kapanıyo bilmem ne oluyo çok araştırdım olmuyo rica etsem anlıcagım bi şekilde bana bunu yazarmısın yardımcı olurmusun çok ihtiyacım var bu sürüme her şeyi denedim NSS yaptım ilk sayfada yapanları uyguladım olmadı gine kapanıyo gie korkuyorum tele bişey olcak diye sen anlıyon bi yardım şimdiden tşk

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sen en iyisi bir teknik serviste yaptır..

nadir bey hocam sizden bir ricam var demirci_115 adlı arkadaş sensör oyunları koymuş ama tamamı rapid den indiriliyor ve benimde rapid de sorunum oldugu için rapid i kullanamıyorum bütün maxicep i gezdim ama orada yükle olan istedigim oyunları bulamadım geneli rapid den dier sitelerede baktım onlarda sagolsun maxicep teki arkadaşlarımızın paylaştıklarını paylaşıyolar ricama gelince siz bu oyunları buraya yükleseniz de bende buradan indirebilsem biraz şahsi bi istek oluyo ama kusuruma bakmayın hocam hepsiyle ugraşamam derseniz bi n-gage programı bide motor gp ve nfs yeterlidir şimdiden teşekkür ederim ilgine hocam

teytan

Üye
konu dışı bi soru olacak ama telefonun imei no sundan telefon garanti kapsamında oldugu belli oluyor mu değilse hiç bi güncelleme yapamam cünkü faturaları kaybettim bu yuzden telefonum güncelleme sırasında kapanırsa en yakın tamirci 200 km mesafede bunu göze alamam.belkide güncelleme başarılı olur cok kararsızım çünkü benim telefonun ekranında tuş kilidini açarken kararma oluyor belki versiyon ile halledebilirim.
teşekürler

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güncellemenin garantiyle bir alakası yok..

cbas

Üye
bende tuaf bi sorun var v50 yi bi türlü yükleyemedim 35mb lık yeni güncelleme olduğınu yazyo yükleme başlıyo 35 mb olunca durmuyo devam edyo 37,38,100,150 böyle indirmeye devam edyo anlamadım bişey yardımcı olursanız sevinirim

kanka bana bu işi ücretsiz yapmak için bu kadar araştırdım yapacagım bi iş ama zaman istiyo bu yüzden sana danıştım anlayan biri oldugun için ama sen öyle diyosan öyle yaparım anlatsan sevinirdim ama saollasın ginede

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
anlatacak birşey yok..gerekeni yapmışsın..bazı pc lerde bir türlü olmuyor..

hmm soal kanka

--------------- Ekleme ---------------

kanka bak o onları yükler gerekken bu saten bırak sonuna kadar yüklesi tmm ...