ultras27
Üye
V 10.0.050 ÖZEL SÜRÜM 10.0.050.C01.01 DİL PAKETİ 02yıldız kare 0000 kare yaparsan görürsün..
iyi değil kardeş çok eski yaılım sürümün senin cihazın yeni yazılım sürümü v20.0.80 nsu ile güncelleV 10.0.050 ÖZEL SÜRÜM 10.0.050.C01.01 DİL PAKETİ 02
Nasıl acaba ıyımı
telefona hard format at..ilk sayfada resimli anlatım var..
nasıl yaparım onu pcden anlarımda bu telefon ısınden pek ayıkmam..yenı surumde herhangı bı sorunla karsılasırmıyım acaba sarjı cabuk bıtıyor fln dıyolar..iyi değil kardeş çok eski yaılım sürümün senin cihazın yeni yazılım sürümü v20.0.80 nsu ile güncelle
nokia pc suit i kur sonra nokia software updateri kur sonra teli. usb ile pc ye bağla nokia software updateri aç ordan güncelle yapamassan burdayımbu 5530 ıcın yenı firmware dıyor onumu ındırcez kardes
eyw kardes sagolasn bı sorum daha olacak bugun bı cafede wifisini denedm sıfreyı gırıorm googleye gırıo yazıyorum bıseyler beyaz ekran cıkıyor mause cıkıyor ama sıte yuklenmıyor face e fln gırdıgımdede hata werıor erısım saglanamadı fln dıyor nedendır acaba bılgın warmı
ya bu sorunu bir iki kişidede rasladım format atmayı dene sen yaızılımı güncelledinmi ....bu arda bağlandığın modemdende olabilir bunun çeşitli sebepleri var denemen lazımhayır kardes bulundugum alanın wırelss sıfresını gırdım gırmeye calısdım olmadı googleye gırıyor yanlızca dewamı gelmıyor..
ben tıklıyorum ama uygulama başlatılamadı diyor nedendir acaba ?nokia pc suit i kur sonra nokia software updateri kur sonra teli. usb ile pc ye bağla nokia software updateri aç ordan güncelle yapamassan burdayım
kardeş yeniden en güncelini indir nokia nın sitesinden kur..tabi eskisini kaldır hangi işletim sistemini kullanıyorsunben tıklıyorum ama uygulama başlatılamadı diyor nedendir acaba ?
Windows Xp Service Pack 3 ? Bir sorum daha olacak . Ben bir güncelleştirme yaptım ama onu kaldırmak istiyorum öyle bir şansım varmı ? Nadir bey sizde biliyorsanız bi el atın lütfen ..kardeş yeniden en güncelini indir nokia nın sitesinden kur..tabi eskisini kaldır hangi işletim sistemini kullanıyorsun
ayaralrdan bağlantı ayarlarına gelip bağlantıyı yeniden yap..Bide + olarak Wifi bağlantım kayboldu napabilirim kafayı yicem
hafıza kartını çıkar öyle aç..sonra hafıza kartını takıp biçimlendir,programları yeniden kur..telefonum kilitlendi..ovi storeda geziniyordum wi-fi ile arkadada oyun açıktı ovi racing.sonra ekranda titreme flan oldu kendi kendine maps racing flan açtı ama işlemiyodu hiçbişey.dondu kaldı.kapatma tuşuna bastım kapanmadı.bataryayı çıkarttım taktım sim kart flan..açıyorum telefonu beyaz ekran nokia yazısı çıkıyo donup kalıyo.kapatıp şarja taktım.yine aynı ekran çıkıyo.ayrıca şarja takınca girişin yanında beyaz bi ışık var oda yanmıyo.yardım ederseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?