seat76
Üye
tamam bakıyorum..
birader bende aynı sorunu yaşıyorum.telefonu güncelledikten bir gün sonra kendi kendine gitti.sağ taraftan ses gelmiyor... telefonum rm-507 . nokia servise sordum 60 yada 140 arasında masraf çıkabilir dedi.
senin model ne 507 yada 505 ?
fiyat aldın mı ?
bu arada ses gittkten sonra bi kaç kere geri geldi.çoğunlukla şarj ettikten sonra bi kaç saat çalıştı.sonra tekrar gitti. bu sıralar hiç gelmiyor.
doananımsal olsa hiç gelmemesi lazım ama bi iki kere gelip gitti ses.neye göre değişiyor bilmiyorum.ama dediim gibi şarjdan sonra oluyor.
Benim sorunum mesaj geldikten sonra mesajlar bölümündeyken ekran dokunmatigi kitleniyor bu sorun neden die acaba arkadaslar ?
sanırım bunu bana dediniz hocam ama hard format atmadım atmamımı önerirsiniz ne yapmam gerekiyorformattan sonra hard format attın mı?
benim telefon kodum rm 505 en son guncellemeyı yukledıkten 15 gun sonra sağ hoparlörden ses gelmez oldu hiç çalışmıyo sağ hoparlör. fiyatta almadım hand format ceksem düzelirmi acaba.. bilen yokmu
ilk sayfada anlattım..sanırım bunu bana dediniz hocam ama hard format atmadım atmamımı önerirsiniz ne yapmam gerekiyor
Nadir kardes. Bulabildinmi acaba N97mini icin euro kodlarini.tamam bakıyorum..
bende denedim ama yemedi dedigin gibi sağ hoparlör çalışmıyor. ne yapcaz simdi. yardımcı olabilecek biride yok :hard formattan omuyo haci ! denedim yemedi.
dediim gibi bi iki kere geldi gitti.simdilerde tik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?