ben kendımı hiç soyutlamadım ama uniyi kazandım. amma abartıyosunuz yav.
cengız dostum senıde severdık ama bellıydı bu son gunlerde.. neyse güle güle geri gelirsin inşallah..
eğer aşırı derecede foruma bağımlıysanız atın bence yoksa kopamayacağınızı onsuz olamayacağınızı hissedersiniz bide herkes keyf için (revengeful) ban atmıyor. bunların başlıca sebepleri ailedeki huzursuzluk, forumda birine darılma, forumda mutsuz olma v.b
eğer aşırı derecede foruma bağımlıysanız atın bence yoksa kopamayacağınızı onsuz olamayacağınızı hissedersiniz bide herkes keyf için (revengeful) ban atmıyor. bunların başlıca sebepleri ailedeki huzursuzluk, forumda birine darılma, forumda mutsuz olma v.b dayanamayacaksanız atmayın
eğer aşırı derecede foruma bağımlıysanız atın bence yoksa kopamayacağınızı onsuz olamayacağınızı hissedersiniz bide herkes keyf için (revengeful) ban atmıyor. bunların başlıca sebepleri ailedeki huzursuzluk, forumda birine darılma, forumda mutsuz olma v.b
Bir daha, kesinlikle uyarıyorum; ben ile olan irtibatınıza, muhabettinize vs. dikkat edin. Edin ki daha da ileriye gitmeyeyim. Kim ile yaptığınız umrumda değil, ben ile yapmayın. Hele ki bir daha sakın benim konularımı hortlatma cesaretini göstermeyin. Bu ilk ve son uyarımdır.